- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.961
@Bilgece hanımcım bende aranıza katılabılır mıyım :)
Tabi efendim.katılabilirsiniz ne demek

sen kac yasindasin? Evli misin? Boyle genel.anlamda tanitir misin kendini?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Bilgece hanımcım bende aranıza katılabılır mıyım :)
Hemen tanıtayım adım Betil , 23mayıs 2015de evlendim :) Bugun 26 yasımdan 6 gun aldım :) İstanbulda yaşıyorum Teknosa Genel Müdürlkte programcı olarak calısıyorum kendıme sizin gibi sıcak arkadaşlar arıyorum cunku hıckımse yok ıstanbulda tanıdıgım :)Tabi efendim.katılabilirsiniz ne demekbizim herkese kucagimiz acik
sen kac yasindasin? Evli misin? Boyle genel.anlamda tanitir misin kendini?
ne bıleyım konusmayı cok sevdıgımden heralde hemen yazıverdım :) ya ben daha evlılıkten bısı anlamadım zaten daha da alısamadım hala annemden babamdan gızlı cıkıyormusuz gıbı hıssedıyorum :)M maviyelek kiz niye o kadar kendinle.ilgili bilgi veriyosun
Neyse memnun oldum canim. Amaan daha cok yeni evliymissin ne guzeel. Nasil gidiyor evlilik bakalim? Allah bozmasin.
Ben de 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim, cocuksuzum. Boyle uğraşıyorum bir seylerle iste , hayat bos durma Coş hahahaahaklima boyle tuhaf bi sey geldi.
Memnum oldum Yagmur ben de 25 yasindayim evliyim. Ben de Yarismaya İstanbuldan katiliyorum![]()
Aile Hekimliginde terapistte mi var? Ilginc, hic duymadim. Ne is yapiyorsun tam olarak.
hoşgeldiniz :) ben de yeniyim :)@Bilgece hanımcım bende aranıza katılabılır mıyım :)
hoşbulduk bende yeniyim :) derdimize derman olabilcek birisiniz :) hemde arkadaş oluruz inşaallah :)hoşgeldiniz :) ben de yeniyim :)
ben de oyleydim inanki. Ilk aylar cok tuhaf geliyordu. Hatta bazen hala dusunurum tuhaf geliuor. Ama kiymetini bil bu gunlerin. Cok guzel. Birbirinuzi sevin, eglenin. Bir seyler yapin cok guzel bir duygu..ne bıleyım konusmayı cok sevdıgımden heralde hemen yazıverdım :) ya ben daha evlılıkten bısı anlamadım zaten daha da alısamadım hala annemden babamdan gızlı cıkıyormusuz gıbı hıssedıyorum :)
hadi hakkinda hayirlisi insallah o zaman. Insallah istedigin olur.Oo başarılar o zamanaile hekimliginde terapist degilim yüksek lisansı bitirebilirsem inşallah terapist olacagım kendi yerimi açacagım :) şuan aile hekimliğinde özel danışmanlık yapıyorum.henüz sözleşmeliyim
![]()
siz de çok gençmişsiniz ya :) maaşallah![]()
inşallah :) çok memnun oldum. okudum bilgilerinizi.. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o lafı şu an tam gediğine oturtmak istiyiriimmhoşbulduk bende yeniyim :) derdimize derman olabilcek birisiniz :) hemde arkadaş oluruz inşaallah :)
Hahah valla biz ilk once yeni gelen arkadaslarla tanisma merasimi duzenliyoruz. Ondan sonra sohbete vira
ben de oyleydim inanki. Ilk aylar cok tuhaf geliyordu. Hatta bazen hala dusunurum tuhaf geliuor. Ama kiymetini bil bu gunlerin. Cok guzel. Birbirinuzi sevin, eglenin. Bir seyler yapin cok guzel bir duygu..
hadi hakkinda hayirlisi insallah o zaman. Insallah istedigin olur.
Sen yoksa beni yasli mi saniyordun? Cekinme soyle soyle
Bi de siz diye hitap etmeyelim kizlar![]()
valla ilk iki hafta kavga falan da ettik hatta bu hafta baya sesli seslli ama alışıcaz heralde :)ben de oyleydim inanki. Ilk aylar cok tuhaf geliyordu. Hatta bazen hala dusunurum tuhaf geliuor. Ama kiymetini bil bu gunlerin. Cok guzel. Birbirinuzi sevin, eglenin. Bir seyler yapin cok guzel bir duygu..
hadi hakkinda hayirlisi insallah o zaman. Insallah istedigin olur.
Sen yoksa beni yasli mi saniyordun? Cekinme soyle soyle
Bi de siz diye hitap etmeyelim kizlar![]()
bende cok memnun oldum :) olsun dikemeseniz bile arkadaşlık olsun dostluk olsun :) arkadaşlıga da ıhtıyacım var :)inşallah :) çok memnun oldum. okudum bilgilerinizi.. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o lafı şu an tam gediğine oturtmak istiyiriimm![]()
tamam ortaklaşa burdakiler gibi destek oluruz birbirimize tabiki :) benim de artık farklı arkadaşlara ihtiyacım var. çünkü çevremdekiler hep aynıvalla ilk iki hafta kavga falan da ettik hatta bu hafta baya sesli seslli ama alışıcaz heralde :)
bende cok memnun oldum :) olsun dikemeseniz bile arkadaşlık olsun dostluk olsun :) arkadaşlıga da ıhtıyacım var :)
herkes beni oyle saniyomus uaa. Oysa ben minicik ufacık bir genc kizim dahavallahi ne yalan söyliyim bazen bu foruma girip bakardım üye degilken.. sizi birde bazı kişiler aklımda kalırdnı. olgun yorumlarınızdan dolayı valla ne yalan söyliyim 30 vardır diyodum![]()
ya elbet tartisma olur kolay degil. Ama tartismayi uzatmamaya bakin ve asla yataga küs girmeyinvalla ilk iki hafta kavga falan da ettik hatta bu hafta baya sesli seslli ama alışıcaz heralde :)
bende cok memnun oldum :) olsun dikemeseniz bile arkadaşlık olsun dostluk olsun :) arkadaşlıga da ıhtıyacım var :)
ya bana bildirim gelmiyo sanıyorum ki buralar sessiz![]()
ya gene arkadas ortamın varmıs gene ıyı :) ben polonyada okudugm ıcın okul cevrem yok ıstanbulda bı senedır yasıyorum anca ben ve esim içim şişti valla bide şirkete iki kız aldılar benden sonra onlarda bı degısık benle oturup kalkmaktan pek eglenmıyolar snaıırmtamam ortaklaşa burdakiler gibi destek oluruz birbirimize tabiki :) benim de artık farklı arkadaşlara ihtiyacım var. çünkü çevremdekiler hep aynı![]()
herşey monoton. bişey soracak olsak bi tuhaf karşılıyorlar. en iyisi burda sormak danışmak valla :))
evet bende istemiyorum cogundada gırmıyoruz zaten ama ben kolay kolay unutamıyorum ve sogukluk oluyo bende daha bırıncı aydan boyleyse sonra neler yapmaz dusuncesınde bı fıkır yerlesıyo aklıma ve soguyorum ıster ıstemezherkes beni oyle saniyomus uaa. Oysa ben minicik ufacık bir genc kizim dahabaska hangi arkadaslae aklinda kaldi bakalim. Sagolsain bu arada
ya elbet tartisma olur kolay degil. Ama tartismayi uzatmamaya bakin ve asla yataga küs girmeyin![]()