• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Tabi efendim.katılabilirsiniz ne demek :-) bizim herkese kucagimiz acik :-)
sen kac yasindasin? Evli misin? Boyle genel.anlamda tanitir misin kendini?
Hemen tanıtayım adım Betil , 23mayıs 2015de evlendim :) Bugun 26 yasımdan 6 gun aldım :) İstanbulda yaşıyorum Teknosa Genel Müdürlkte programcı olarak calısıyorum kendıme sizin gibi sıcak arkadaşlar arıyorum cunku hıckımse yok ıstanbulda tanıdıgım :)

M maviyelek kiz niye o kadar kendinle.ilgili bilgi veriyosun :KK70::KK70:

Neyse memnun oldum canim. Amaan daha cok yeni evliymissin ne guzeel. Nasil gidiyor evlilik bakalim? Allah bozmasin.
Ben de 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim, cocuksuzum. Boyle uğraşıyorum bir seylerle iste , hayat bos durma Coş hahahaah :KK70::KK70::KK70: aklima boyle tuhaf bi sey geldi.

M maviyelek kiz niye o kadar kendinle.ilgili bilgi veriyosun :KK70::KK70:

Neyse memnun oldum canim. Amaan daha cok yeni evliymissin ne guzeel. Nasil gidiyor evlilik bakalim? Allah bozmasin.
Ben de 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim, cocuksuzum. Boyle uğraşıyorum bir seylerle iste , hayat bos durma Coş hahahaah :KK70::KK70::KK70: aklima boyle tuhaf bi sey geldi.
ne bıleyım konusmayı cok sevdıgımden heralde hemen yazıverdım :) ya ben daha evlılıkten bısı anlamadım zaten daha da alısamadım hala annemden babamdan gızlı cıkıyormusuz gıbı hıssedıyorum :)

Memnum oldum Yagmur ben de 25 yasindayim evliyim. Ben de Yarismaya İstanbuldan katiliyorum :KK70::KK70::KK70:
Aile Hekimliginde terapistte mi var? Ilginc, hic duymadim. Ne is yapiyorsun tam olarak.

Oo başarılar o zaman :D aile hekimliginde terapist degilim yüksek lisansı bitirebilirsem inşallah terapist olacagım kendi yerimi açacagım :) şuan aile hekimliğinde özel danışmanlık yapıyorum.henüz sözleşmeliyim :(
siz de çok gençmişsiniz ya :) maaşallah :KK48:

ne bıleyım konusmayı cok sevdıgımden heralde hemen yazıverdım :) ya ben daha evlılıkten bısı anlamadım zaten daha da alısamadım hala annemden babamdan gızlı cıkıyormusuz gıbı hıssedıyorum :)
ben de oyleydim inanki. Ilk aylar cok tuhaf geliyordu. Hatta bazen hala dusunurum tuhaf geliuor. Ama kiymetini bil bu gunlerin. Cok guzel. Birbirinuzi sevin, eglenin. Bir seyler yapin cok guzel bir duygu..

Oo başarılar o zaman :KK70: aile hekimliginde terapist degilim yüksek lisansı bitirebilirsem inşallah terapist olacagım kendi yerimi açacagım :) şuan aile hekimliğinde özel danışmanlık yapıyorum.henüz sözleşmeliyim :KK43:
siz de çok gençmişsiniz ya :) maaşallah :KK48:
hadi hakkinda hayirlisi insallah o zaman. Insallah istedigin olur.
Sen yoksa beni yasli mi saniyordun? Cekinme soyle soyle :KK70::KK70:

Bi de siz diye hitap etmeyelim kizlar :KK19:

@Bilgece canım burası tanışma sayfası olsa ne iyi olurmuş yaa :) , her yeni katılan burda birbirini tanısa arkadaşlıklar kurulsa bizim de bi sürü bi sürü tanıdıgımızz olsaaaa ağğğ ağğ :KK70: :KK70: dimi M maviyelek :))
Hahah valla biz ilk once yeni gelen arkadaslarla tanisma merasimi duzenliyoruz. Ondan sonra sohbete vira :KK70::KK70:
kendini tanitmak isteyen ilk buraya gelsin o zaman :KK70::KK70:

ben de oyleydim inanki. Ilk aylar cok tuhaf geliyordu. Hatta bazen hala dusunurum tuhaf geliuor. Ama kiymetini bil bu gunlerin. Cok guzel. Birbirinuzi sevin, eglenin. Bir seyler yapin cok guzel bir duygu..

vallahi ne yalan söyliyim bazen bu foruma girip bakardım üye degilken.. sizi birde bazı kişiler aklımda kalırdnı. olgun yorumlarınızdan dolayı valla ne yalan söyliyim 30 vardır diyodum :D

valla ilk iki hafta kavga falan da ettik hatta bu hafta baya sesli seslli ama alışıcaz heralde :)
inşallah :) çok memnun oldum. okudum bilgilerinizi.. terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o lafı şu an tam gediğine oturtmak istiyiriimm :KK70:
bende cok memnun oldum :) olsun dikemeseniz bile arkadaşlık olsun dostluk olsun :) arkadaşlıga da ıhtıyacım var :)

valla ilk iki hafta kavga falan da ettik hatta bu hafta baya sesli seslli ama alışıcaz heralde :)

bende cok memnun oldum :) olsun dikemeseniz bile arkadaşlık olsun dostluk olsun :) arkadaşlıga da ıhtıyacım var :)
tamam ortaklaşa burdakiler gibi destek oluruz birbirimize tabiki :) benim de artık farklı arkadaşlara ihtiyacım var. çünkü çevremdekiler hep aynı :D :D herşey monoton. bişey soracak olsak bi tuhaf karşılıyorlar. en iyisi burda sormak danışmak valla :))

vallahi ne yalan söyliyim bazen bu foruma girip bakardım üye degilken.. sizi birde bazı kişiler aklımda kalırdnı. olgun yorumlarınızdan dolayı valla ne yalan söyliyim 30 vardır diyodum :KK70:
herkes beni oyle saniyomus uaa. Oysa ben minicik ufacık bir genc kizim daha:KK70::KK70::KK70: baska hangi arkadaslae aklinda kaldi bakalim. Sagolsain bu arada :KK60:

ya elbet tartisma olur kolay degil. Ama tartismayi uzatmamaya bakin ve asla yataga küs girmeyin :KK68:

tamam ortaklaşa burdakiler gibi destek oluruz birbirimize tabiki :) benim de artık farklı arkadaşlara ihtiyacım var. çünkü çevremdekiler hep aynı :KK70: :KK70: herşey monoton. bişey soracak olsak bi tuhaf karşılıyorlar. en iyisi burda sormak danışmak valla :))
ya gene arkadas ortamın varmıs gene ıyı :) ben polonyada okudugm ıcın okul cevrem yok ıstanbulda bı senedır yasıyorum anca ben ve esim içim şişti valla bide şirkete iki kız aldılar benden sonra onlarda bı degısık benle oturup kalkmaktan pek eglenmıyolar snaıırm :( o yuzden onlara sınır oldum ıste oyle kımsem yok yanı

herkes beni oyle saniyomus uaa. Oysa ben minicik ufacık bir genc kizim daha:KK70::KK70::KK70: baska hangi arkadaslae aklinda kaldi bakalim. Sagolsain bu arada :KK60:

ya elbet tartisma olur kolay degil. Ama tartismayi uzatmamaya bakin ve asla yataga küs girmeyin :KK68:
evet bende istemiyorum cogundada gırmıyoruz zaten ama ben kolay kolay unutamıyorum ve sogukluk oluyo bende daha bırıncı aydan boyleyse sonra neler yapmaz dusuncesınde bı fıkır yerlesıyo aklıma ve soguyorum ıster ıstemez

Back
X