- 10 Ekim 2014
- 32.954
- 148.530
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.781
Evetttt :)))))))Sivrikose sen misin kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttt :)))))))Sivrikose sen misin kiz
Hosbuldum sagolIyi geceler merhaba? Hoş geldin![]()
Nickini niye degistinEvetttt :)))))))
Degisiklik olsun dedim ama sevemedim pek eski nickimi almayi deneyecegim iyi gecelerNickini niye degistinneyse benm herif çağırıyor,kactim ben
![]()
Napiyon kiz tekkas bilge
Benim oglan nezle oldu sumuugunu siliyorm bol bol napiyimNe yapayim valla esimi ise gonderdim geldim . Sen ne yapıyorsun?![]()
Benim oglan nezle oldu sumuugunu siliyorm bol bol napiyim![]()
2 yasinda ellerinden operCok geçmiş olsun ya
Senin bi de oglun mu var? Masallah Allah bagislasin. Kac yasinda?
2 yasinda ellerinden oper
Sagolasin
5 ayi doldurduk, su an dusunmuyorum. 10 yil sonra madden ve manen uygun olursam 2 tane daha arka arkayaMasallah, ben de onun gozlerinden öperim
Simdi de 5 aylik mi hamilesin? Ne güzel ya maşallah. Baska çocuk düşünüyor musun peki?
5 ayi doldurduk, su an dusunmuyorum. 10 yil sonra madden ve manen uygun olursam 2 tane daha arka arkaya![]()
Insallah.Hadi hayırlısı inşallah.![]()
Insallah.
:) Allah bilir tabii nolur nolmaz.
Bakalim 2 taneyle basedebilecez mi![]()
İnşallah abla, inşallahGünaydınlaar gencler . Ayy ruyamda goruyordum bebisim olmustu Allahim o ladar tatli ve gizeldi ki. Resmen dogum yapiyordum, dikislerim bile vardi. Ayy cok guzel bir duyguydu..![]()
Ben fazla yas farki istemiyorum, oglum cok yalniz buyuyecek sonra da bebek dogacak onun da yas farki olacak oynama oynayamacaklar. O yuzden 2 + 2 istiyorum.Benim ablamin 2 tane üstüste oldu aralarimda 1 yas var. 2 yil sonra da tekrar 2 tane ust uste oldu
Her zaman diyordu ki az kaldi, buyucekler, sabir, surda bir kac yılları kaldi, o zaman bende hayatima bakacagim dedi be oldu da. Cocuklar buyudu cok şükür. Ablam fıstık gibi gencecik. Kimse 4 cocuk dogurduguna inanmiyor.
O yuzden bakarsin emin ol, öyle böyle büyüyor cocuklar. Valla cocuklar ablamin gözüne bakıyorlar
Ben yapabilecegime inanmiyorum. Yani ilk cocugum olursa insallah bi 3 yaşına gelmeden dusunemem heralde çünkü gerçekten cok zor. Ama tabiki her sey nasip![]()