- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.961
Bu bilgeceye yapilan en agir bedduaaHepsi bi anda silinir inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bilgeceye yapilan en agir bedduaaHepsi bi anda silinir inşallah![]()
Hepsi bi anda silinir inşallah![]()
E rakibiz sonuçta,ekleyemezse çok sevinicemBu bilgeceye yapilan en agir bedduaa![]()
Vay.. akıllı insanın hali başka oluyo :)Burda satiliyo ki. Daha dagrusu boyuna baglamak icin var magazalarda. Ben onlari kesip kafaya takiyorumTürkiyede cok aradim onlardan. kime sorduysam bakislar hep böyleydi
...
Yüklensin artııııkkkk bekleye bekleye hal oldukkkkofff bu fotoların yüklenmesi ne kadar da uzun sürüyor yaaaaa
Allahimmm o resimlerin hepsinin silinmesini nasip eyle yarabbiii,amiinnnManyakkk. Bu ne beddua? Haiiinnnnnn![]()
İyilik sağlık, sizler nasılsınız:)Hanımlarr merhaba nasılsınız bakayım :)
Allahimmm o resimlerin hepsinin silinmesini nasip eyle yarabbiii,amiinnn![]()
Ana sende mi katildin. Hak eden kazansin. Keske deniyebilseydik. Ben sahsen tadina bakmadan oy moy verememE rakibiz sonuçta,ekleyemezse çok sevinicem![]()
bilmiyorum birileri düğmeye bastı sanırımAmerikanın oyunları mı dersin?![]()
Olabilirbilmiyorum birileri düğmeye bastı sanırım![]()
Iyiyiiim, beni bilgece az çok bilir ama tanıtayım yine kendimi.İyilik sağlık, sizler nasılsınız:)
Tabi ya. Ne sandin.... Yakinda hazir esarplarla cikcaz heVay.. akıllı insanın hali başka oluyo :)
Tülbenti bile düzgün yapamayabiliyorum var ya![]()
Iyi seni sormaliHanımlarr merhaba nasılsınız bakayım :)
Ahahah aynen...Tabi ya. Ne sandin.... Yakinda hazir esarplarla cikcaz he![]()
Iyı ki öyle bir teknoloji yokAna sende mi katildin. Hak eden kazansin. Keske deniyebilseydik. Ben sahsen tadina bakmadan oy moy veremem![]()
Hoş geldin..Iyiyiiim, beni bilgece az çok bilir ama tanıtayım yine kendimi.
22 yaşında işsiz guçsuz bir muhendisim, hem iş aramakla hem de yüksek lisans dalavereleriyle geçiriyorum günlerimi.
Sınav mülakat derken çok katılamadım sohbetinize, şimdi bitirdim hepsini Allaha şükür ve geldim![]()
İyiyim Allaha şukur, öyle buyuk bir derdim tasam yok bilgecenin kurabiyelerini bekliyorumIyi seni sormali![]()
İnşallah kazanırsın canım, hangi daldan hazırlanıyorsun ne istiyorsun bolum olarak?Hoş geldin..
Bende 19 yaşında sınava hazırlanıyorum falan işte..![]()