Bilgece ile Sohbete ;)))

Bi kere sen beni kibledin diye ban yedim:KK62: sana bir kinlendim ki sorma:KK70: banim açıldı,her yerde kibledim seni:KK12: bana rapor geldi "üye uyarilmistir" diye sonra dedim bu dikkat eder şimdi aman ugrasamiycam:KK70: vaz geçtim kendi kendime:KK70: eğer uyari aldiysan benim yüzümden:oops::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

çatladım gülcem diye

vay hain vayyyy

uyarı aldım geçen yine yazdım ben sandım ki şimdi mapusa gidicem bekliyorum yok kk ya girip çıkıyorum

tam iki gün bekledim sonra muneye mesaj yazdım bana mesaj geldi niye kapanmıyorum diye

mune o uyarı dedi ben cahil üye gül gül utanarak devam ettim

o sen miydin

ben seni kibledim o mesajını hakaret olarak gördüm valla öyleydi de

ama benden dolayımı ban yedin bilmiyorum daha yeniydim o zaman

allahım ha şiştim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

çatladım gülcem diye

vay hain vayyyy

uyarı aldım geçen yine yazdım ben sandım ki şimdi mapusa gidicem bekliyorum yok kk ya girip çıkıyorum

tam iki gün bekledim sonra muneye mesaj yazdım bana mesaj geldi niye kapanmıyorum diye

mune o uyarı dedi ben cahil üye gül gül utanarak devam ettim

o sen miydin

ben seni kibledim o mesajını hakaret olarak gördüm valla öyleydi de

ama benden dolayımı ban yedin bilmiyorum daha yeniydim o zaman

allahım ha şiştim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sana mi yazdik kızım ortaya hakaret ertim niye üstüne aliniyon ki :63: he o bendim:KK70: o kadarda gıcık değilmissin ama :KK70:

Sana mi yazdik kızım ortaya hakaret ertim niye üstüne aliniyon ki :63: he o bendim:KK70: o kadarda gıcık değilmissin ama :KK70:

olsun üyelere dedin bende senin aksi bir yorum yapmıştım dolasıyla bana da laf etmiş oldun:63:

gerçekten benim yüzümden ban yediğini bilmiyordum inanki:KK43:

yok be iyi kızımdı azıcık bahtsızım o kadar :KK61:

vah be seni hiç unutmuyacam süt oglan:KK67:

Şarj aletim bouldu canım. Bu bozulan 4.şarj aleti. Orjinal alıyoruz ama hep bozuluyor. Telefondan daha pahalıya geliyor resmen..
Çok uyuz bi şey yaa..
USB olarak bilgisayara falan taksaydın belki bir ihtimal?
ama cidden bu şarjlara noluyo yaa, eski şarjlar düğüm oluyo ama ona rağmen tıkır tıkır çalışıyo yani..

Back
X