Bilgece ile Sohbete ;)))

Diyosunnn:oops: şaapariz o zaman yaaa:KK48:

Yapalim yapalim lutfeeeen. Cok istiyorummmm

Yok tatlım kendi adıma dedim ben.Fake dedim ya sonra ciddi bir konu diye yargılamayım dedim.Hem kendi ailesi hem de karşı tarafın ailesi böyle bir şeyi kabul edemezken adamın da kızı zor durumda bırakması olacak şey mi ama ya.

Canim erkeklere maalesef ki güven olmaz. Onlar uckurunun pesinde. Kizlar akilli olmali. Erkekler kullanip sonra da atiyorlar rahatca bir kenara. Olan kizlara oluyor..

Yapalim yapalim lutfeeeen. Cok istiyorummmm

Canim erkeklere maalesef ki güven olmaz. Onlar uckurunun pesinde. Kizlar akilli olmali. Erkekler kullanip sonra da atiyorlar rahatca bir kenara. Olan kizlara oluyor..

Erkek milleti işte kandırıyor kızları.İş bitince de (kendi tabirlerince) terk ediyorlar pislikler.

Kız sanırım istemiyor aldırmayı ama durum da ortada başka çaresi yok.Olan masum bir bebeğe oldu.Ya bu adamlar ne kadar duygusuz taş kafa ve kalpli öff:KK62:

Pislik her zaman pisliktir.. ama kiz diyor ki bana dayanamadi birakti. Demekki kiz da adami bunaltmis

Bilgece aklımane ttakıldı uykunun içine tobe tobe neyse

Hanı bi nine vardı. Anası ondan olabilirmiş. Nene aldatmış dedeyi hatirladin mi o geldi aklıma gece gece o konu ne oldu haberin varmi

Bilgece aklımane ttakıldı uykunun içine tobe tobe neyse

Hanı bi nine vardı. Anası ondan olabilirmiş. Nene aldatmış dedeyi hatirladin mi o geldi aklıma gece gece o konu ne oldu haberin varmi

Valla o da benim aklimdan cikmiyor. Kiz deli miydi neydi. Açtı konuyu sonra fazla bilgi verdim galiba deyip kapatti.
Peehhh

Ellerınize sağlık Matmazel içtim kaçtım gibi oldu o zaman, ancak fırsat bulabildim teşekkür etmeye:KK48: o narin ellerinizden bir bardak çay icebilmek benim için bir onur sayın Matmazel. O depresif gözlerinize bakıp cayinizi yudumlarken aslında sanirsiniz ab-ı hayatı yudumluyorum. :KK8::KK8:

Buda aklima takildi

Hihihi buldum valla

Tesekkurler dombikcim

Back
X