- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.621
Evet,insanlar çok tuhaf yaDusunsene kizin annesinin babasi baska biri ama bilmiyor. Isin tuhaf tarafi uvey babasi da gerçek evladi oldugunu sanıyor. Cok aci

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet,insanlar çok tuhaf yaDusunsene kizin annesinin babasi baska biri ama bilmiyor. Isin tuhaf tarafi uvey babasi da gerçek evladi oldugunu sanıyor. Cok aci
2 ay falan olmustur. Cok uğraştım konuyla ama kiz konusunu kapatti. Nene baya capkinmis anlayacagin![]()
Evet,insanlar çok tuhaf yabazen öyle konular okuyorum ki resmen ağzım açık kaliyo
![]()
Nenem bayaa hızlı yaşamış.Ben görmedim ya o konuyumerak ettim simciik
![]()
isteriiizz iisteriizzValla gencler koni sahibinin nickini hatirlayamadigim icin bilmeiyorum. Ama sizin icin bulmaya calisacagim
Hahaha sanada konu begendiremiyolar. Hepsine fake damgasi koydun masallah.Kızlar huhuuu nereye kayboldunuzz??? Bu bdv deki hamileli konuda bana fake geldi.Nedense inanmadım.
Anay! Dün açılan konuya bu kadar ne yazıldı ya? Ben mi kaçırdım yoksam?
Hoopp nereye kayboldunuz..kendimi cok yalniz hissettim suan. Cölde tek basina yasam mücadelesi veren bi yavru ceylan gibiyim
cikin ulan ortaya![]()
30' a bir var, yaşlandım be BilgeceValla sevgili dostlarim beni cok seviyorlar ve konumu da cok sıcak buldular. Muhabbetin dibine vuruyoruz anlayacagin. Buyur sende gel.
Kac yasindasin?
Yolunu kaybetmistir belki. Annesini ariyodur. Ne bilim ben. Gitmis isteSevgili ucuzum. Ceylan'ın çölde ne işi var Allah askina?![]()
30' a bir var, yaşlandım be Bilgece...
Yolunu kaybetmistir belki. Annesini ariyodur. Ne bilim ben. Gitmis iste![]()
Bilgece zorluyo bizi abla. Hic birimiz rizamizla burda degiliz. Anliyomusun degilizAnay! Dün açılan konuya bu kadar ne yazıldı ya? Ben mi kaçırdım yoksam?
Ivit. arkadastan cevap gelmedi. Yarin atar herhalde.Sen en son bana bi sey atacaktin ne oldu o?
Bilgece zorluyo bizi abla. Hic birimiz rizamizla burda degiliz. Anliyomusun degiliz![]()
Hahaha sanada konu begendiremiyolar. Hepsine fake damgasi koydun masallah.![]()
Evet benden genc. Mesela beden yasim 23 olmasina ragmen su konu sahibi sayesinde ruh yasim 30 oldu. Psikolik baskiya maruz kalmak böyle bisey. Hayat iste.Amaaam ne yaslanmasi ya? Cok da gencsin bi kere. Meselatamdem denen sahistan gencsin
çocuğun var mi? Bu arada bende 24 yasindayim Gençliğim baharindayim icim kipir kipir ahsbdjsksnsevjs![]()