- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.641
Ivit. arkadastan cevap gelmedi. Yarin atar herhalde.
Tamam o zaman.
ben de sizi cok severimLeyonardo ismimiz, Bilgeceyi çok severiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ivit. arkadastan cevap gelmedi. Yarin atar herhalde.
ben de sizi cok severimLeyonardo ismimiz, Bilgeceyi çok severiz
Gideni keserim. Bu topige ihanet etmek, aldatmak, küfür ve seks icerikli seyler yazmak yasak![]()
Bazen hayal gücleriyle mantik pek uyusmuyo ivit efenim :)Ama cins cins konular bir de yeni üyelik olunca![]()
Evet benden genc. Mesela beden yasim 23 olmasina ragmen su konu sahibi sayesinde ruh yasim 30 oldu. Psikolik baskiya maruz kalmak böyle bisey. Hayat iste.
Gitmem merak etme..Ücüzünü yeni bulmusun. Ücüzün seni birakip gider mi hic. Aslaa !
Bazen hayal gücleriyle mantik pek uyusmuyo ivit efenim :)
çılgın nene
Senin ruhun yasli be.![]()
3üz o bikerem. Bilgeceden iki tane var benden 1 tane. Lazimsa birini vereyim. 2 tane cekilmiyoAy bende ucuz ne diyorum üçüzmüş![]()
valla bu nene bizi yer. Bakiniz bu benim nene anlayisima ters. Benim ne anlayisim assagidaki gibidir.Ay bilgeceee Ahahaahaabu nenemm beni enerjisiyle döver
![]()
senin gibi burus burus degilim en azindanhih
3üz o bikerem. Bilgeceden iki tane var benden 1 tane. Lazimsa birini vereyim. 2 tane cekilmiyo![]()
Hayirdir genc. Neden efkarlisin. anlat heleulam bir sıkıldım, bir hüzün çöktü bana nidense
ulam bir sıkıldım, bir hüzün çöktü bana nidense
senin gibi burus burus degilim en azindanhih
3üz o bikerem. Bilgeceden iki tane var benden 1 tane. Lazimsa birini vereyim. 2 tane cekilmiyo![]()
valla bu nene bizi yer. Bakiniz bu benim nene anlayisima ters. Benim ne anlayisim assagidaki gibidir.
Eki Görüntüle 1369837
Hain tamdem. Benim tekimi kime veriyorsun kiiizzz?![]()
Benle yaşa hayatıHuzunlenme boşver. Cek bir raid hayatı dolu dolu yasa![]()
bilmem birden oldu noolduysaHayirdir genc. Neden efkarlisin. anlat hele![]()
küçükken yapmıştım onuHuzunlenme boşver. Cek bir raid hayatı dolu dolu yasa![]()
Hain tamdem. Benim tekimi kime veriyorsun kiiizzz?![]()
Benle yaşa hayatı![]()