- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.661
Asich misin yoksabilmem birden oldu noolduysa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asich misin yoksabilmem birden oldu noolduysa
yok beya hiç değil..Asich misin yoksa![]()
Kizlar tarz yarismasinda spor şıklığa oy vermeyenin evini basarim. Üstüme benzin döküp yakarim bensiz kalirsiniz![]()
bende tam ona oy vermiştimKizlar tarz yarismasinda spor şıklığa oy vermeyenin evini basarim. Üstüme benzin döküp yakarim bensiz kalirsiniz![]()
ne kadara sattin? Bari paralari boluseydik, desene zengin olduk. Bana kentrilyon bile az gelirSattim, fazlaydi zaten![]()
genşler sosyal medya kullanıyo musunuz?
Bi ara twitter vardi sagopa kajmeri takip etmek icin acmistim. Suan tek facebook var. Ona da kirk yilda bi girip bakiyom..eklicen migenşler sosyal medya kullanıyo musunuz?
Anca cevap verebildim :)Kusura bakma o yuzden pek bilemedim. Yemek topiklerine pek ugramiyorum sadece yarismalara bakiyorum. Bende katilacagim insallah kurabiye yarışmasına ;-)
O zaman tanisaim. Ben Bilgece 24 yasindayim. Evliyim, maalesef ki henuz bebisim yok. Kocami seviyorum eheheheh. Boyle iste.
siz???
pijama mi? Pijamanin tarzi mi olur ya? Ayrica ben nasil pijamaya katilayim? Cabuk degistir geliyorim oraya heeeeeeNayırr pijamaya verdimYıppmaa litfeeen
![]()
bende tam ona oy vermiştim![]()
ne kadara sattin? Bari paralari boluseydik, desene zengin olduk. Bana kentrilyon bile az gelir
Ben kullanmiyorim
ne kadara sattin? Bari paralari boluseydik, desene zengin olduk. Bana kentrilyon bile az gelir
Ben kullanmiyorim
Bi ara twitter vardi sagopa kajmeri takip etmek icin acmistim. Suan tek facebook var. Ona da kirk yilda bi girip bakiyom..eklicen mi
İyi yapmışsın o zaman :)Ben de kullanmıyorum uzun zamandır.Sebebine gelince bir ara olur olmadık kişiler ( yani kafama takmıştım lüzumsuz insanları) devamlı ne yaptıklarına bakıyordum.Sonra dedim bu böyle olmaz kapattım gitti.En azından kafam rahatladı.
bacılar![]()
agzindan bal damlihor oh oh ne guzel valla.Anca cevap verebildim :)
Aynı yastayızben de evliyim..
İnşallah hayırlı vakitte bebeğin olur Allah hayırlısını versin.
Katıl tabiki de ben 3 kategoriye katıldım çok oldu ama :)
Kaç yıldır evlisin?
Sevgin daim olsun Allah bozmasın İnşallah![]()
Olabilerehuehu muhabbet olsun diye sordum
istersen ekleşiriz ama![]()
Evet canim? Hosgeldin, kisa bir ozgecmis yap bakalim
agzindan bal damlihor oh oh ne guzel valla.
Amin Rabbim kimsenin yuvasini sevgisini bozdurtmasin..
ee nasilsjn?
oloooorOlabiler![]()