- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.701
Acar acar izlerim avrupa yakasi kadar komik bir dizi daha gormedim :)Ya değil mi bayılırdım ona bebişşiiiim derdi hepAy hele o çantası yok mu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acar acar izlerim avrupa yakasi kadar komik bir dizi daha gormedim :)Ya değil mi bayılırdım ona bebişşiiiim derdi hepAy hele o çantası yok mu
![]()
Neyse bacilar ben kactim. Size bol sohbetler. Iyi geceler. Öpüldünüz nanaktan![]()
aramın bozulduğu kişilerle karşılaşmak istemezdimNasıl ne gibi![]()
iyi geceler iyi uykular :)Neyse bacilar ben kactim. Size bol sohbetler. Iyi geceler. Öpüldünüz nanaktan![]()
Acar acar izlerim avrupa yakasi kadar komik bir dizi daha gormedim :)
benim uyumaya niyetim var ama siz uyumayip sayfalarca muhabbet ederseniz yarin o sayfalari tek tek okumak cok zor gelir
aramın bozulduğu kişilerle karşılaşmak istemezdim
mesaj vs. panik olurdum
dışarı çıkınca ya karşılaşırsam diye paniik olurdum.. vs vs..
ama yaşadığım şey kolay değildi o nedenle hala olduğu günden beri aklıma gelmeyen bi gün yoktur bu olayların..
ahahaha valla ben ufak ufak kaçıyorum zaten..benim uyumaya niyetim var ama siz uyumayip sayfalarca muhabbet ederseniz yarin o sayfalari tek tek okumak cok zor gelir![]()
evet :) derin mevzular, yaralı bir kalp :)Hımmm.Senin ki de ayrı bir konu sanırım.
benim uyumaya niyetim var ama siz uyumayip sayfalarca muhabbet ederseniz yarin o sayfalari tek tek okumak cok zor gelir![]()
evet :) derin mevzular, yaralı bir kalp :)
HayırdırKizlar ne zaman yatacaksiniz?![]()
ah sağol, yarına anlatayım :) yatalım artık..Anlat yavrucum burada Hayat ablan var![]()
ah sağol, yarına anlatayım :) yatalım artık..
ah sağol, yarına anlatayım :) yatalım artık..
Vay uyanıkkkBenim de geldi aslında uykum
![]()
Hayırdır![]()