Bilgece ile Sohbete ;)))

Maşallah deyin,bizim kız doğum yapti:KK74:
Q4VQaG.png
eneeee... Yesinler bunları..

Umarım istediğin zaman babasına benzeyen bir bebişin olur cicim.

Ben bebek istemiyorum şimdilik, ama allah verirse mümkünse huyu suyu babasına çeksin. Bana çekerse çekilmez bir bebe olabilir.

İnsallah zamani geldiginde hayirlisini versin rabbim..

Bana cekerse cok yaramaz olur :)

Oojjbulduk be ya
Ne yapıyorsun sephora? Nasılsın? Kurabiye yaptım gördün mü kurabiyelerimi? Yarışmaya katıldım bak burda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rabiyesi-annelerimizin-sponsorlugunda.786491/

En cok istedigim sey, bebegimin olmasi..
Ve ayni babasina cekmesi..
Eli kolu yuziu herseyi babasina benzesin ve aramiza alip uyumak istiyorum sevmek istiyorum...

Annemin bana vermis oldugu evlat sevgisini annelik duygusunu bende kendi cocuguma yapmak istiyorumm :)

İnanmıyrum işte ben bu cevabı bekliyordum çünkü benimde hayalim bu. Bir bebek sağlıklı ve hayırlı, tatlıcık babasının huyundan suyundan bir bebek istiyorum. Hemde çok istiyorum..

Yaramaz çocukları severim ben, zeka göstergesidir bence.

Bana çekerse huysuz olur, yemek yemeeez, habire zırlar. Allah muhafaza..

Ben yaramaz çocukları sevemiyorum. Düşünsene her dakika orayı burayı dağıtıyor her yere elini yüzünü vuruyor. Uysal olsun benim yavrum sağlıklı olsun, çoook akıllı olsun. Eşimin tarafı hep tıpçı, eşim imkanlardan dolayı okuyamamış ama feci matematiği var.. O tarafa çeksin. Bizim taraf genelde sözel zekalı, duygusal, edebiyatçı falan :KK53:

Back
X