• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Oh ohhhadi hayirlisi. Dugunden once kizkiza bi kina gecesi yapariz insallah burda :KK76:

Yok be canim konusmadi valla. Konusdu diyenler haindir :KK53:

Oooooooo hadi yasayalimm o zaman :KK19:

Bende 24 yasinda evli mutlu aka cocuksuz bir sahsiyetim.
ayrica aksma 18.30da cikmisim resmen 40 bildirim gelmis beee. 38 tanesi begeni:KK70::KK70::KK70: cok seviliyorum :D:D:D
Röportajları okudumda eğlenceli olmuş:-):-)
Milletin gözünü hırs bürümüş, kemerimi alıp kaçcam:eek::KK70:

Ayy sevgili saksi olmayan arkadasim hoş geldinn. Sinavlarin bitti mi?

Like layin beni like layin beni, costurub oooo :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama sen kendini tanitmadinnnn:KK67:

23 yasindayim arkeoloğum onun haricinde bi cok is yapiyorum erkek arkadasimla yasiyorum 3 yil olucak subatta böyle iste pek takilamiyorum buralara :KK75:

Ve aleyküm selam bu ne güzel kelam :KK68:
hos geldin canim.
Valla je yapayım dostlarim burayi yuvalari bildiler geldiler, muhabbetin dibine vurduk.
hadi artik sende geleceksin. Elini veren kolunu kaptirir bana yandiiinnn :KK53:

Tanit kendini acizane kul :KK60::KK60::KK19:

Hoş buldum canım :KK19:
Valla güzel olmuş hayırlı olsun
Sen nerdesin ben ordayım da yalnız bi problem var konuşmayı hiç sevmiyorum kapalı kutuyum
Kısaca evliyim, bir kızım var.

vuheyyyyy nirden de geldi aklına o isim masalah:)

Cehennem tanrisinin karisi cok mu güzel kiz Allah seni ne etmesin ahahahhaha :KK70::KK70:

kuzi kadar olmasa da çapımız da yanı sempatık gibiyim bence:))

O bana senden hic hoslanmadigi nefret ettigini hatta bu dunyadaki biletini kestigini, seni de kesecegini soylemistiii :confused:

Röportajları okudumda eğlenceli olmuş:-):-)
Milletin gözünü hırs bürümüş, kemerimi alıp kaçcam:eek::KK70:

Yaaaa pink birisi benimle ayni kurabiyeyi yapmış:KK34:

Cehennem tanrisinin karisi cok mu güzel kiz Allah seni ne etmesin ahahahhaha :KK70::KK70:

O bana senden hic hoslanmadigi nefret ettigini hatta bu dunyadaki biletini kestigini, seni de kesecegini soylemistiii :confused:

O kurabiyeyi senden önce yapmış canım, o arada sen eklemişsin. Yarışmada 3 tane aynı tarif var, olabiliyor böyle şeyler:KK19:

23 yasindayim arkeoloğum onun haricinde bi cok is yapiyorum erkek arkadasimla yasiyorum 3 yil olucak subatta böyle iste pek takilamiyorum buralara :KK75:

Benden 1 yaş kucuksun yani. Iyi bakalim. Ayrica kucukken neden herkes Arkeolog olmak istemistir sence? Mesela ben ablalarim falan filan hep isterdik ama olmadik :-):-)

Hoş buldum canım :KK19:
Valla güzel olmuş hayırlı olsun
Sen nerdesin ben ordayım da yalnız bi problem var konuşmayı hiç sevmiyorum kapalı kutuyum
Kısaca evliyim, bir kızım var.

Ben seni acarim canim ayip ettin yaaa. :KK76:
Ayy Allah bagislasin. Off benimde olsa fena mi olurdu ki? Ayrica kac yasindasin?

leyn dagitirim topigini , ben tam 5 metreden terlikle hedefi 12 den vurum:KK59:

Back
X