• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Cehennem tanrisinin karisi cok mu güzel kiz Allah seni ne etmesin ahahahhaha :KK70::KK70:

O bana senden hic hoslanmadigi nefret ettigini hatta bu dunyadaki biletini kestigini, seni de kesecegini soylemistiii :confused:

Yaaaa pink birisi benimle ayni kurabiyeyi yapmış:KK34:
ahhaaayytt o demişse doğru demişş:)

Nerdekiz roportajlar

Benimki 3.sayfada:KK53:

iyi aksamlarr hanimlar

iyi aksamlar efenim nasilsiniz gorusmeyeli :KK76:

Evet canimcim hikayeleri oldukça ilginç :KK68:
Hadi bakalim iyi o zaman. :KK48:

O kurabiyeyi senden önce yapmış canım, o arada sen eklemişsin. Yarışmada 3 tane aynı tarif var, olabiliyor böyle şeyler:KK19:

Banane. Ben nerddn bilicem onun önce yaptigini ki? Sonucta ilk ben paylastim :KK12::KK12::KK12:

Benden 1 yaş kucuksun yani. Iyi bakalim. Ayrica kucukken neden herkes Arkeolog olmak istemistir sence? Mesela ben ablalarim falan filan hep isterdik ama olmadik :-):-)

Ben seni acarim canim ayip ettin yaaa. :KK76:
Ayy Allah bagislasin. Off benimde olsa fena mi olurdu ki? Ayrica kac yasindasin?

Ben kücükken artiz olcam diyodum valla o yolda ilerlerken arkeoloji yoluma çikti iste iyikide cikmis dunyayi geziyorum boylece :)

Benden 1 yaş kucuksun yani. Iyi bakalim. Ayrica kucukken neden herkes Arkeolog olmak istemistir sence? Mesela ben ablalarim falan filan hep isterdik ama olmadik :-):-)

Ben seni acarim canim ayip ettin yaaa. :KK76:
Ayy Allah bagislasin. Off benimde olsa fena mi olurdu ki? Ayrica kac yasindasin?

Amin. Olur inşaAllah yeni evlisin sanırım.
Ah ah 30 yasadim Bilgecem ya sen

leyn dagitirim topigini , ben tam 5 metreden terlikle hedefi 12 den vurum:KK59:

Sen benim anne terligi kurabiyemi gormedin galiba? Onu bi firlatsam ya totona gelir ya da kafana :KK53:

ahhaaayytt o demişse doğru demişş:)

Neeee? :KK57::KK57:vayy helal olsun kuzenlere bak. Ölümüne kuzen :KK70::KK70:

ağh ağh.. şiirim geldi

Eğlencenin adresi, Hislerinin tercümesi,
Çılgın kızların adresi; İşte orası Bilgecenin topiği
Çay, kahve, ikramlar burada her ne ararsan var
Güzellerin adresi; İşte Bilgecenin topiği

Aferin sana boyle yaz sen :KK60:

hoşbuldum cınımm :KK54:
ben çalışıyorum canımcım açıktan okuyorum aynı zamanda ama öyle pek ciddiye aldığım söylenemez :KK17:
yazıklar olsun bana :KK45:

Tuh, yaziklar olsun sana :KK61: seninle ilgili butun umutlarimi gideyim de rafa kaldirayim :KK61:

Ben kücükken artiz olcam diyodum valla o yolda ilerlerken arkeoloji yoluma çikti iste iyikide cikmis dunyayi geziyorum boylece :)

:KK70: atrist mi olacaktin? Eheheh iyiki olmamissin. En guzel meslegi secmissin. Ohh ne güzel. Dünyayı gezmek harika bir duygu olsa off cok kiskandimmmm keske benim de olsaa :KK70::KK70::KK70::KK70:

Sen benim anne terligi kurabiyemi gormedin galiba? Onu bi firlatsam ya totona gelir ya da kafana :KK53:

Tuh, yaziklar olsun sana :KK61: seninle ilgili butun umutlarimi gideyim de rafa kaldirayim :KK61:

:KK70: atrist mi olacaktin? Eheheh iyiki olmamissin. En guzel meslegi secmissin. Ohh ne güzel. Dünyayı gezmek harika bir duygu olsa off cok kiskandimmmm keske benim de olsaa :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hersey gönlüne göre olur ins canim ama ben hala artiz olcam bikere :KK20:

Agizima dogru firlatsana lutfeeeeennnn

İzindeyiz ablaaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

Back
X