• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Bizler de çok fikir yürüttük. Acaba istemiyor mu? Acaba derdi ne falan filan diye. Ama kızın da sesi çıkmıyordu. Eşimin demesine göre kaynım hep maddi durum diyormuş ama yalan yani. Çok şükür maddi imkan vardı. Biz bile borçsuz yaptık düğünü her şeyi..
Amacı neydi bilmiyorum..

kız adamı zorla evlendirmişiniz hahahhah : D
şimdi iyiler mi karısıyla

İyiler ya. Ama eltim düşük yapmıştı kocası gitmedi onunla hastaneye. Ama mutlular. Öyle görünüyorlar. Allah mutlu etsin ne diyim.
yuh çok garip geldi bu durum ya. İnşallah tarzları öyledir. Bizim de bi tanıdık var uzaktan yani dedemlerin komşusu adamın karısı doğum yapmış bu gitmiş anasının evine karısı hastahaneden çıkınca gitcekmiş eve katıksız öküz ya

Evet ya bunlar güzel. Seviyorum. Biz günlük eşimle aynı ayakkabıları giyiyoruz. Ben 37 nosunu eşim 42 nosunu. Erkek ayakkabı tarzında olanlar varya onlardan. Ama herkes çok beğeniyor hatta o ayakkabılarımı giyince dışarda muhakkak soranlar oluyor nerden aldınız diye :KK70:
aynen ya erkek tarzı benimde favorim.. abimin kazaklarını az araklamadım :D:KK70:

facebook linkimi yollayayım olur mu ?
yaa ama bende isterim kiii.. :KK23:

Nerdesiniz ulan
smilie_girl_027.gif

Back
X