- 22 Kasım 2014
- 3.146
- 3.134
- 248
- 32
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #5.901
Muslu muslu ne anlamadım efemmalesef mus muslu bir bayanım çocuk düşünemiyorum teşekkür ederim efendim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muslu muslu ne anlamadım efemmalesef mus muslu bir bayanım çocuk düşünemiyorum teşekkür ederim efendim :)
He yabsorma amaArkadaslar @hayatiyasa bayadir yok ortalarda. Bisey mi oldu ki. Merak ettim
marcello arkadasim biz baska ortamlara akmaya basladik ya sen eksiksin be kardesim
![]()
Hadi ya. Ee nasilmis hersey yolundamiymisBebisim bugun geldi sonra tekrar gitti
Cozulmicek birşey değil ki gunumuzde kanserin bile tedavisi mevcutken bu ne umutsuzluk efendimmalesef
malesef vajinismus oluyor![]()
off neler diyoruz ama onun hakkinda
malesef
malesef vajinismus oluyor![]()
Hadi ya. Ee nasilmis hersey yolundamiymis
Baya uzun durmus hahahaOyle mi? Uzulmeyin elbet duzelirsiniz inşallah. Esiniz anlayisli mi peki?
Kiz bi merhaba dedi gitti![]()
Oyle mi? Uzulmeyin elbet duzelirsiniz inşallah. Esiniz anlayisli mi peki?
Kiz bi merhaba dedi gitti![]()
teşekkür ederim yok çok üzülmüyorum şu aralar eşim çok şükür anlayışlı hatta benden daha rahat bu konuda :)
Sorma sorma duymasın sakinoff neler diyoruz ama onun hakkinda![]()
Oh iyi o zaman. Esin rahat olmasi cok onemlidir.
O zaman sıkıntı yok efendim, rahat olun hayırlısı olsun hakkinizda :)teşekkür ederim yok çok üzülmüyorum şu aralar eşim çok şükür anlayışlı hatta benden daha rahat bu konuda :)
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun inşallah tedavi olumlu yanıt verir hayırlı bir şekilde bebiş sahibi olursun :)iyi akşamlar kızlar beni de aranıza kabul edermisiniz?![]()
O zaman sıkıntı yok efendim, rahat olun hayırlısı olsun hakkinizda :)
evet çok şükür rahatız bu aralar sıkıntımız yok :)
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun inşallah tedavi olumlu yanıt verir hayırlı bir şekilde bebiş sahibi olursun :)
Hakkinizda hayirlisi olsun. vajinismus topikleri var forumda. Orada atlatanlar nasil atlattiklarini falan yaziyorlar..