- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #5.981
ahahaha deme öyle demeeeeeeeeeeeeee![]()
Yazik bizim leocuyu cok disladik be. Üzülüyom buna benKatılıyorum tamdemcim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaha deme öyle demeeeeeeeeeeeeee![]()
Yazik bizim leocuyu cok disladik be. Üzülüyom buna benKatılıyorum tamdemcim![]()
Ezik miyim lan ben? Ezdiniz benikiyamam sana
Yazik bizim leocuyu cok disladik be. Üzülüyom buna ben![]()
Ezdirmem sana kendimi diyon he. Az kaldi gülüüm yakinda bizlesinEzik miyim lan ben? Ezdiniz benikonusmuyom siiznle hıh
![]()
o zamana kadar konuşmayın, hepimiz burdan konuşalım olma mı
Oho sen bir saat bunların konuşmasını gormeyiver. Ulan 700 mesaj nedir beo zamana kadar konuşmayın, hepimiz burdan konuşalım olma mı
hahah![]()
yia inadına mı yapıyonuz oğlumOho sen bir saat bunların konuşmasını gormeyiver. Ulan 700 mesaj nedir be![]()
Yok gulum biz buraya da yaziyoz seni de aniyoruz orda seni hic unutmuyoz ciddiyimY
yia inadına mı yapıyonuz oğlumbir ayda neler neler olur ah neler neler kaçırdım kim bilirrr
![]()
E bi zahmet lüffen :Yok gulum biz buraya da yaziyoz seni de aniyoruz orda seni hic unutmuyoz ciddiyim![]()
Grup admini benim. Atayim mi hepsini hao zamana kadar konuşmayın, hepimiz burdan konuşalım olma mı
hahah![]()
Eheheh kıyamam ama ya.. ben yandım onlar eğlensin barimGrup admini benim. Atayim mi hepsini ha![]()
E yani aniyoz diyom kız dedikodu değil herhalE bi zahmet lüffen :İyi anıyonuz di miiii
![]()
eehehehm iyi barim.. valla yaptıklarınızı rapor tutun foto falan gönderimi yapıyosanız eğer saklayın bende isteremE yani aniyoz diyom kız dedikodu değil herhal![]()
Helloğğ?Helloo![]()
Helloo![]()
Ne süsü la ne kacirdim yinetamdem bize süslü fotonu atsana çıkardın mı üzerini hahah : D
Ne süsü la ne kacirdim yine![]()
Hee hatirladim kız tamdem ben de merak ettim simdisüslendim yazmıştı ya ama boşa gitti diye
Hee hatirladim kız tamdem ben de merak ettim simdi![]()