- 22 Kasım 2014
- 3.146
- 3.134
- 248
- 32
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #6.001
Ooo adamim napiyon yavv
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo adamim napiyon yavv
tamdem bize süslü fotonu atsana çıkardın mı üzerini hahah : D
allah iyiliginizi versinHee hatirladim kız tamdem ben de merak ettim simdi![]()
allah iyiliginizi versinsüslendim mi dedim ben. Hazirlandim dedim. Pijamayla gidecek degildim ya
![]()
Olabileer süslü bi insan olsam sorun bende mi acaba derdim hahahavalla demekki benim kafa öyle çalışıyo : D
Kız yalniz avatardaki kızı iyi secmisin ayni senOlabileer süslü bi insan olsam sorun bende mi acaba derdim hahaha![]()
Benziyo mu? hehehe. Kanim kaynamisti ilk gördügümde demek ki ondanmisKız yalniz avatardaki kızı iyi secmisin ayni sen![]()
Valla ayni senBenziyo mu? hehehe. Kanim kaynamisti ilk gördügümde demek ki ondanmis![]()
İyi aksamlar canım naberİyi akşamlar![]()
Merhaba onlar düğüne gitti topikte bana kaldı hehe, sizler nasılsınız efemMerhaba hatun kisiler , topik sahibeleri nerelerdesiniz?
Eyvallah iyiyiz kuzum , sen nasilsinMerhaba onlar düğüne gitti topikte bana kaldı hehe, sizler nasılsınız efem![]()
Ben de iyiyim tatildeyim burdaki kızlarla akiyoss arada, öyle tatil geçip gidiyor isteEyvallah iyiyiz kuzum , sen nasilsin
Okuyosun oyleyseBen de iyiyim tatildeyim burdaki kızlarla akiyoss arada, öyle tatil geçip gidiyor iste![]()
Aynen kimya müh okuyorum ya senOkuyosun oyleyse
Masallah, bende calisiyorum 7'24Aynen kimya müh okuyorum ya sen![]()
iyilik canım senden naberİyi aksamlar canım naber![]()
Ne iste calisiyosunnMasallah, bende calisiyorum 7'24
Ben de aynı evdeyim hep öyle evde otur otur çürüyüp gitcem bu tatildeiyilik canım senden naber![]()