• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

aslında bak övünmek istemiyorum ama onun ailesinin aradığı kız sessiz sakin köy işini yapacak hiç oturmayacak bir kız aradılar çünkü onlara öyle lazımdı...

bende üniversite mezunuyum daha da yükselmek istiyorum ve ben lüksü seviyorum.. tabiki bugünüme de şükür ama öyle gördüm öyle yetiştim..

ve ben çok dilbaz bir insanım yaşı kaç yaş büyük olursa olsun asla haksızlığa tahammül edemem ve cevap veririm bunu bildiklei için beni uzaklaştırmaya çalıştılar ondan...
Ya canım gelinleri nasıl olursa olsun kötü insan kötüdür. Oğlu öyle bi kızla evlenince iyi mi davranacaklar sanıyosun hiçte değil. Bende senin tam tersin sessiz sakin birazda saf bi kızım bana bi adım gelsinler ben 10 adım giderim acaba yanlış mı düşünmüşlerdir öyle demeseydim şöyle yapmasaydım diye düşünür dururum. Buna rağmen yaranamadım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Ya canım gelinleri nasıl olursa olsun kötü insan kötüdür. Oğlu öyle bi kızla evlenince iyi mi davranacaklar sanıyosun hiçte değil. Bende senin tam tersin sessiz sakin birazda saf bi kızım bana bi adım gelsinler ben 10 adım giderim acaba yanlış mı düşünmüşlerdir öyle demeseydim şöyle yapmasaydım diye düşünür dururum. Buna rağmen yaranamadım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim herkesin gönlüne göre versin.

amin bacım amin aman gece gece içim şişti milleti konuşmaktan anlat sen nasılsın ne yaparsın okur musun :KK49::KK49:

allah kahretmesin sandalyeden düşüyodum sana yazıcam diye :KK70::KK70::KK70:

amin bacım amin aman gece gece içim şişti milleti konuşmaktan anlat sen nasılsın ne yaparsın okur musun :KK49::KK49:

allah kahretmesin sandalyeden düşüyodum sana yazıcam diye :KK70::KK70::KK70:
Aman dikkat et bi yerlerini kırma evde kalırsın yoksa :KK53: İyiyim çok şükür. Valla ne okurum ne çalışırım evde oturmaktan başka hiç bi işe yaramıyorum :KK59: Sen anlat sen napıyosun nasılsın okuyomusun :KK75:

Back
X