• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

aha yeni bomba düştü bacım biz rehin aldık burayı sen nerdesin :oops::oops:
yeni bomba değil.. buranın müdavimlerindenim ama tatildeydim
hoşgeldiniz :)

Hoşgeldin sefalar getirdin topiğin gülü minişi sevimlisi =))
Hoşbuldum, asıl siz hoş gelmişsinizzz :)

Canımmmm. Nerelerdeydin sen hele anlat bakalım.. Hoş geldin kuzummmm :KK60::KK60:
Ayy canımmm ablammmmm anneannemde tatildeydik bugün döndük.. Tüm aile özlem giderdik orda :)Özledim sizleri yaa, sizler naptınız?
Hoş buldum :KK60::KK68::KK19::KK19::KK19::KK15:

Ayy canımmm ablammmmm anneannemde tatildeydik bugün döndük.. Tüm aile özlem giderdik orda :)Özledim sizleri yaa, sizler naptınız?
Hoş gördük teşekkür ederim :)

Canım hoş geldin. Sen olmayınca interneti kapattım, hayattan soğudum, hastalandım betim benzim attı :KK70::KK70::KK70:
Ama ne yalan söyleyeyim yokluğun belliydi be kuzum, Gel öpücemm gell :KK60::KK60: iyi tatil yaptın mı peki?

Canım hoş geldin. Sen olmayınca interneti kapattım, hayattan soğudum, hastalandım betim benzim attı :KK70::KK70::KK70:
Ama ne yalan söyleyeyim yokluğun belliydi be kuzum, Gel öpücemm gell :KK60::KK60: iyi tatil yaptın mı peki?
Eheheheh.. Ayy bende seni öpüceeem:KK15:
İyiydi ya.. Tüm torunlar beraberdik :) Güzel geçti..:KK19::KK60:

oooooooooooooooooooooooooooooooooo kimler gelmiş :cool::cool:
hoşgeldin leoooo :KK52:
Hoşbuldum canımmmm:KK19::KK15:

Back
X