Bilgece ile Sohbete ;)))

Bu sancıyı en iyi ben bilirim. Bacaklarıma vururdu ... morardı hatta. Evlendim geçmedi. Kızımdan sonra çok rahatım elhamdülillah. Yalnız üşürsem hafif sancı oluyor yine de.
bana da evlenince geçer dediler evlendim çok buyuk etkisi olmadı, bakalım doğum,olursa nasıl olur

Ay ben yanlis anlamisim ya :-) :-) yok buraya uye degiller. Benim üye oldugumu da bilmiyorlar. Bi ara okuma orayi kafayi yersin diyorlardi :-) :-) ablam üye olsa hemen tanirim. Cok zekidir laflarindan şıp diye anlarim ;-) ;-)

Hos geldin bebek ne haberrr? Gelmenle gitmen bir olmuş..
6 kız kardeş misiniz?
Çok özendim şimdi. Bende hep kız kardeşim olsun istemişimdir.:KK37:

Senin topic benim mabedim canım :cool::KK70: :KK70:
Dini muhabbette katabiliriz.

Evet ya dini konular da konusabiliriz cok guzel olur :21:

konusalim mesela aklima takilan bi soru var benim. kucuk cocuklarin bazen ilerki yasam hakkinda soyledikleri cikarmi yani cocuklarin kalbi temizdir ya ALLAH soyletirmi couklara gelecekte olacak seyleri.
soru sacma gelebilir kizlar ama takildi birkere kafama :KK45::KK45::KK45:

konusalim mesela aklima takilan bi soru var benim. kucuk cocuklarin bazen ilerki yasam hakkinda soyledikleri cikarmi yani cocuklarin kalbi temizdir ya ALLAH soyletirmi couklara gelecekte olacak seyleri.

:)))
Bilmem bu konuda benim de bilgim yok ama sanmıyorum...

dimi canim gaybi ALLAHTAN baska kimse bilemez, ama iste soz konusu cocuklar olunca ve kalpleri temiz diye dedikleri sey cikarmi diye takildim. takinti hastaligi cok fena bisey :oops:

Aynen öyle canım.

Fatih Sultan Mehmet, çocukluğunda biraz yaramazlık yapınca, babası "ne kadar yaramaz bir çocuksun, senden adam olmaz!" der.
Orada bulunan Akşemsettin hazretleri hafifçe gülümser:
"Peder ne der, kader ne der!"

6 kız kardeş misiniz?
Çok özendim şimdi. Bende hep kız kardeşim olsun istemişimdir.:KK37:
evet canım çok güzel bir duygu kız kardeşlerimin olmasi. 3 tane de abim var Allah bağışlaSin . En küçük benim ;-)

selam kizalr nasilsiniz?

Canım bugün çok kalabalık bir şekilde gezmelerdeydik evime yeni geldim :-)

Canım bence de öyle bir şey yok. Olamaz. Dediğin gibi gaybi Allahtan başka kimse bilemez.

:)))
Bilmem bu konuda benim de bilgim yok ama sanmıyorum...

Ben de sanmıyorum ;-)

evet canım çok güzel bir duygu kız kardeşlerimin olmasi. 3 tane de abim var Allah bağışlaSin . En küçük benim ;-)

maşallah. Ne güzel kalabalıksiniz. En küçüğünüz senin olmam daha güzel. En küçük kardeşler hep şımartılır.:KK28:
Bilgece memleketiniz neresi?

Canım bugün çok kalabalık bir şekilde gezmelerdeydik evime yeni geldim :-)

Canım bence de öyle bir şey yok. Olamaz. Dediğin gibi gaybi Allahtan başka kimse bilemez.

Ben de sanmıyorum ;-)

demi canim anksiyetem yine bas gosterdi benim, peki etrafinizda cocuklarin hic gelecek ile ilgili bisi dedigini duydunuzmu?
hayal dunyalari pek genis oluyor cocuklarin. :KK51:

demi canim anksiyetem yine bas gosterdi benim, peki etrafinizda cocuklarin hic gelecek ile ilgili bisi dedigini duydunuzmu?
hayal dunyalari pek genis oluyor cocuklarin. :KK51:
Bazen sınavlara girecekken bir şey yapacakken falan bizde çocuklara sorarırız. Her zaman tuttururlar mı? Hayır. Bebekler çok masum çok temiz. Ama geleceği Allah c.c den başkası bilemez. Merak ettim size bi çocuk gelecekle ilgili bi şey mi söyledi, aklınıza takılan.:KK36:

Back
X