Bilgece ile Sohbete ;)))

Canım bende doğuluyum. Hemşehri çıkmayalım:KK70::KK70:
Benim zaten 1 kardeşim var. Oda 7,5 yaş küçük benden. Bide erkek :KK70::KK70:
anaaa kan cekmis desene :KK70::KK70::KK70:nerelisin ki sen? Ozelden yaz istersen kendimizi ifsa etmeyekim :KK70::KK70:

demi canim anksiyetem yine bas gosterdi benim, peki etrafinizda cocuklarin hic gelecek ile ilgili bisi dedigini duydunuzmu?
hayal dunyalari pek genis oluyor cocuklarin. :KK51:

Ben hic gelecekle ilgili bir sey dediklerini duymadim sadece iste bilgece halanin cocugu olacak mi diye sorarlar bazen onlar da evet ya da hayir der oyle:KK70::KK70:

BlancKahkul BlancKahkul canim doguluyum ben ;-) evet en küçük olmak cok güzel. Hep gozdesin hep kucuk goruyorlar seni
:-)
bizde alti kardesiz kizlarin en kucugu benim ama benden sonra iki erkek var ama kucuk kiz olmakta ayricalik bide gurbetteysen daha bi kiymetli oluyorsun..
Bazen sınavlara girecekken bir şey yapacakken falan bizde çocuklara sorarırız. Her zaman tuttururlar mı? Hayır. Bebekler çok masum çok temiz. Ama geleceği Allah c.c den başkası bilemez. Merak ettim size bi çocuk gelecekle ilgili bi şey mi söyledi, aklınıza takılan.:KK36:

oglum soyledi canim dedigi seyde bisi yok her cocuk dile getitir belki ama benim anksiyetem oldugu icin hic kafama takmiyacagim seyi takiyorum kafama simdi takildigim bi sozu var oglumun ve ya gercek olursa diye takiyorum ALLAH korusun insaALLAH gercek olmaz. etrafimdada duydum cocuklarinin annesine neler neler deigini ama dedigim gibi anksiyete olunca sacma sapan seyleri kafaya takiyorsun:KK48::KK68:

bizde alti kardesiz kizlarin en kucugu benim ama benden sonra iki erkek var ama kucuk kiz olmakta ayricalik bide gurbetteysen daha bi kiymetli oluyorsun..

oglum soyledi canim dedigi seyde bisi yok her cocuk dile getitir belki ama benim anksiyetem oldugu icin hic kafama takmiyacagim seyi takiyorum kafama simdi takildigim bi sozu var oglumun ve ya gercek olursa diye takiyorum ALLAH korusun insaALLAH gercek olmaz. etrafimdada duydum cocuklarinin annesine neler neler deigini ama dedigim gibi anksiyete olunca sacma sapan seyleri kafaya takiyorsun:KK48::KK68:

Aa ne guzel siz de kalabaliksiniz masallah ;-)
Ha canim oyle seyler derler mesela hep genelde cocukalr dedem olecek babam ölecek derler. Ben bazi cocuklarda duydum.. sukur oyle seyler de yok. Sen korkma. Allah korusun. Kötüye yorma dedigin gibi anksiyete seni huzursuz ediyor iste..

Kizlar ben simdi cikiyorum. Bugun cok yoruldum cok da eglendim tabi :-)
Hadi size hayirli geceler hos sohbetlerrr.

Aa ne guzel siz de kalabaliksiniz masallah ;-)
Ha canim oyle seyler derler mesela hep genelde cocukalr dedem olecek babam ölecek derler. Ben bazi cocuklarda duydum.. sukur oyle seyler de yok. Sen korkma. Allah korusun. Kötüye yorma dedigin gibi anksiyete seni huzursuz ediyor iste..

Kizlar ben simdi cikiyorum. Bugun cok yoruldum cok da eglendim tabi :-)
Hadi size hayirli geceler hos sohbetlerrr.

hayirli gecelr canim bos birakmayin burayi hep ugrayalim iki lafin belini kirariz :21::21::21:

Çocuklar bazen bi yerlerden bi şeyler duyar, evdede söylerler. Teyzemin çocuklarıdan biliyorum. Bi yerden duymuşlar deprem olsun falan diyorlardı. İçinizi ferah tutun. Açıkçası ankaiyetenin ne olduğunu bilmiyorum.:oops::KK48:

Çocuklar bazen bi yerlerden bi şeyler duyar, evdede söylerler. Teyzemin çocuklarıdan biliyorum. Bi yerden duymuşlar deprem olsun falan diyorlardı. İçinizi ferah tutun. Açıkçası ankaiyetenin ne olduğunu bilmiyorum.:oops::KK48:

anksiyete takinti rahatsizligidir bir cesit psikolojik bi hastalik. temizlik takintisi ocagi kapattigi halde surekli kontrol etme takintisi gibi daha sayabilecegim bircok takintilar var. hamile oldugum icin hap kullanamiyorum o yuzden burda bu soruyu sordum alacagim cevaplara gore kendimi rahatlatiyorum. bende biliyorum taktigim seyler sacama ama bunu baskasindan duymak beni rahatlatiyor. dusmanimin basina bile gelmesin boyle bi rahatsizlik cok zor.

Aynen topigimizi bos birakmalayalim oh nr guzrl oluyor muhabbet. Ya rüyamda goruyordum ki brn dogum yapiyordum ama o kadar kolaydi ki hic sancim falan yoktu bebek hemen cikiyordu. Sonra bakiyordum bebegimin 13 tane ayagi var nasıl uzuluyordum nasil. Ayy cok korktum ruyadan. Allahim korusun. Saglikla imtihan etmesin..
hayirli gecelr canim bos birakmayin burayi hep ugrayalim iki lafin belini kirariz :21::21::21:

Aynen topigimizi bos birakmalayalim oh nr guzrl oluyor muhabbet. Ya rüyamda goruyordum ki brn dogum yapiyordum ama o kadar kolaydi ki hic sancim falan yoktu bebek hemen cikiyordu. Sonra bakiyordum bebegimin 13 tane ayagi var nasıl uzuluyordum nasil. Ayy cok korktum ruyadan. Allahim korusun. Saglikla imtihan etmesin..

:KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
Bugün rüyamda ben de doğurdum. Allah ım emzirdim :KK60: çok güzel bi bebekti.

Canım valla Allah her şeyin hayırlısını versin. Rüyada olsa nasıl zor demi.

Selam hanımlar, bildirim gelmeyince bende kimse yazmıyor sandım,bdv de gezindim durdum:KK45::KK45: pc açınca buldum sayfayı:) benim tel her yere girmiyor acayip:KK53::KK53:

Bilgece ne yaptın canım başladın mı diyete, ben saldım iyice oyy oyy tost makinesi aldı dün eşim kimse durduramaz artık beni yapar yapar yerim:KK70:

Diğer hanımlar sizler nasılsınız tanışamadık:KK52:

Büyük oğlum babannesinde küçüğü uyuttum güya ama kıpırdıyor sürekli, salla anacığım salla:)

Dağ gibi ütü, süpürülecek ev, pişirilecek yemek, asılacak çamaşır var ama benimde uykum var:mad::mad: şu işleri bir günde eşim yapsa ben onun yerine işe gitsem:KK53::KK53:

:KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
Bugün rüyamda ben de doğurdum. Allah ım emzirdim :KK60: çok güzel bi bebekti.

Canım valla Allah her şeyin hayırlısını versin. Rüyada olsa nasıl zor demi.
Amin canim amin her seyin hayirlisi cok zordu. Yaa demek sen de aybi ruyayi gordun. Anaam ne kadar ilginc ya :-) :-)
Selam hanımlar, bildirim gelmeyince bende kimse yazmıyor sandım,bdv de gezindim durdum:KK45::KK45: pc açınca buldum sayfayı:) benim tel her yere girmiyor acayip:KK53::KK53:

Bilgece ne yaptın canım başladın mı diyete, ben saldım iyice oyy oyy tost makinesi aldı dün eşim kimse durduramaz artık beni yapar yapar yerim:KK70:

Büyük oğlum babannesinde küçüğü uyuttum güya ama kıpırdıyor sürekli, salla anacığım salla:)

Dağ gibi ütü, süpürülecek ev, pişirilecek yemek, asılacak çamaşır var ama benimde uykum var:mad::mad: şu işleri bir günde eşim yapsa ben onun yerine işe gitsem:KK53::KK53:
Ah canim ne diyeti ya :-) ben eve dun gece geldim. Eee ev mahvolmus haldE. Dun cok yoruldugum icin de bugun daha uyanamadim bile her yerim agriyir. Saatlerce ortada sican diye bir oyun var ya onu oynadik dun :-) :-)
Kalkip evi de temizlemem lazim. Ayy bende cocuk yok ama benim de temizligim var ee tabi senin isin daha zor. Allah yardimcin olsun..

Amin canim amin her seyin hayirlisi cok zordu. Yaa demek sen de aybi ruyayi gordun. Anaam ne kadar ilginc ya :-) :-)

Ah canim ne diyeti ya :-) ben eve dun gece geldim. Eee ev mahvolmus haldE. Dun cok yoruldugum icin de bugun daha uyanamadim bile her yerim agriyir. Saatlerce ortada sican diye bir oyun var ya onu oynadik dun :-) :-)
Kalkip evi de temizlemem lazim. Ayy bende cocuk yok ama benim de temizligim var ee tabi senin isin daha zor. Allah yardimcin olsun..

Ama ne güzeldi ya. Bi hafiflik vardı üstümde... huzurluydum... :KK33:

Ve aleykümselam canım. Çok şükür iyiyim. Sen nasilsin? Ağlama ya şu an komşumdayim. Dağ gibi ütüsü duruyor karşımda. Biz çay hüplüyoruz.
:KK51:

Back
X