- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.369
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #7.741
iyiyim kuzum sen nasılsın ? Kandiliniz mübarek olsun![]()
Amin canim senin de mubarek olsun. Ben de iyiyim şükür. Evdeyim oturuyorum bos bos

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim kuzum sen nasılsın ? Kandiliniz mübarek olsun![]()
Amin canim senin de mubarek olsun. Ben de iyiyim şükür. Evdeyim oturuyorum bos bossenin dugun hazirliklarin nadil gidiyor? Eltinle konustunuz mu? Ne oldu o konu??
He konuştum konuşmam mıPazar günü ev taşıyacak birde yardıma gitcem orada artık kıstırcam
Biraz yorulacağım ama olsun![]()
meraba bende aranıza katılayım dedim yer var mı![]()
Aanaaa tam zamaninda geldin nescafecim. Ben de tam yukarda uykum cok geliyor uykumi acacak bir sey var mi dedim sip sen geldin. Bu bir isaret mi![]()
Bilgecenin ihtiyacı varmış dediler hemen koştum geldim vallahii
bende sersem gibiyim geç kalktım kahve içtim ama açmadı uykumu bi tuhafım
Iyo yaptin yaaben kahveyi biraktim artik haftada bir iciyorum belki aka şimdi kalkip bi tane icmem lazım. Acilmam lazim
ee nasilsin?? Kac uasindasin?? Evli misin? Kendini tanistsana ;-))
nescafe açmıyor şekersiz türk kahvesi açacaktır
ben iyiyim ne yapayım bir iki ders çalıştım sıkıldım kkya bakayım dedim, kafam dağılsın. 18 yaşındayım ben üniversiteye hazırlanıyorum boş zamanlarımda burdayım adım aleyna taliplerimi bekliyorum
sen nasılsın, nerelisin, neler yapıyosun![]()
Ay sen daha küçükmussun yaaa.
ben 25 yasinda 1.5 yillik evli, cocuksuz bir bayanim iste
hangi bölümü istiyorsun bakalim??
aranızda küçük kaldım
mütercim tercümanlık istiyorum öncelikle ama tabi olmazsa turizm rehberlik hosteslikte aklımda. ne hayırlısıyla o olsun abla![]()
Aynen canim guzel bölümler dusunuyorsun. Hakkinda hayirlisi. Mutercim tercumanlik cok guzel ama cok ccalismalisin bunun icin. Ingilizce icin cok cabalamalisin. Puanlari yuksek çünkü.
Ama her seyden önce nasip. Nasipten öte köy olmaz.
Dua et hayirlisi olur insallah. Peki su an dersaneye falan mi gidiyorsun??
çok çabalıyorum elimden geleni yapıyorum, çoğu zaman uykusuz kalıyorum
puanları çok yüksek ama bu dönemdeki sınava giren öğrencilerin başarı ortalaması çok düşük o yüzden ortalamaya göre taban puanlar düşecek ya, biraz da ona seviniyorum. geçen seneki gibi kalırsa çok daha zorlanıcam da bakalım işte nasip.
dershaneye gidiyorum kurslara gidiyorum geçen sene çok hafife aldım, baktım istediğim yer olmuyor tekrardan şansımı deniyorum ama şu sıralar ciddi anlamda bunaldım sınava çok az kaldı çünkü..
Bak hic bunalma. Hic stres de yapma. Insallah iyi olur. Allah calisanin cabasini zayi etmez.
Eger orasi tutmasa bile demekki hayirli degildir dersin. Allah hayirlisini versin her zaman..
Amin abla allah hepimize hayırlısını versin. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Ne guzel abla diyorsun sen yaaa![]()
Bilgeceee nabersin?
Bana film önersene film izliycemde. :)