- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #7.761
Tamam ben bunlara bakacağım. Sağol.Kore dizisi ya da filmi izlersen ben bugun seyi izledim Bay Kibirli Ile 100 gün. Guzeldo tavsiye ederim ;-)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ben bunlara bakacağım. Sağol.Kore dizisi ya da filmi izlersen ben bugun seyi izledim Bay Kibirli Ile 100 gün. Guzeldo tavsiye ederim ;-)
Merhaba bende yeni geldim buraya naberkızlaarrrr merhabaaaaa![]()
iyi tatlım bu topik ne kadan güzel olmuş yaaa çok gerekliydıMerhaba bende yeni geldim buraya naber![]()
Aynen ben hiç çıkmıyorum forumdan arada sohbet topiklerine de uğruyorum konu konuyu açıyor muhabbet ediyoruz ee napıyorsun?iyi tatlım bu topik ne kadan güzel olmuş yaaa çok gerekliydı![]()
bilmez miyim yaa kore dizisi sevdam bu diziyle basladi. O zaman kesinlikle secret garden 'i izle. Harika. Sonra da lie to me yi ve playfull kissi izle. Bunlar da cok harika diziler..Tamam ben bunlara bakacağım. Sağol.Yaa ben küçükken düşlerimin prensi diye bi dizi izlemiştim. Kore mi japon mı ne onların dizisi işte
muhteşemdi tam 3 kez izledim. Gene mi izlesem acaba
Sen biliyor musun bu diziyi?
kızlaarrrr merhabaaaaa![]()
Merhaba bende yeni geldim buraya naber![]()
iyi tatlım bu topik ne kadan güzel olmuş yaaa çok gerekliydı![]()
25 yaşındayım 1yıllık evliyim kızlar çalışıyorum samsunluyum yarışmayada istanbuldan katılıyorummbilmez miyim yaa kore dizisi sevdam bu diziyle basladi. O zaman kesinlikle secret garden 'i izle. Harika. Sonra da lie to me yi ve playfull kissi izle. Bunlar da cok harika diziler..
Merhaba kizlar hos geldiniz. Nasilsiniz? Bu topigin bir özelliği gelenler kendilerini tanitiyorlar. Isim haric tabiki. Yas medeni durum falan filan iste maksat muhabbet olsun![]()
![]()
Hoşbuldum ben 20 sinden gün almış üniye tekrar hazırlanan İstanbul'da yaşayan ev kuşu bir tipim bekarım bir aday adayım bile yok oksijen israfı gibiyim şu sıralarbilmez miyim yaa kore dizisi sevdam bu diziyle basladi. O zaman kesinlikle secret garden 'i izle. Harika. Sonra da lie to me yi ve playfull kissi izle. Bunlar da cok harika diziler..
Merhaba kizlar hos geldiniz. Nasilsiniz? Bu topigin bir özelliği gelenler kendilerini tanitiyorlar. Isim haric tabiki. Yas medeni durum falan filan iste maksat muhabbet olsun![]()
![]()
25 yaşındayım 1yıllık evliyim kızlar çalışıyorum samsunluyum yarışmayada istanbuldan katılıyorumm![]()
Hoşbuldum ben 20 sinden gün almış üniye tekrar hazırlanan İstanbul'da yaşayan ev kuşu bir tipim bekarım bir aday adayım bile yok oksijen israfı gibiyim şu sıralar![]()
bebişimAnaam sen de yeni evlisin. Ben de 1.5 yillik evliyim. Istanbulda yasiyorum. 25 yasindayim. Yarisma kordinatoruyum
ev hanimiyim boyle seyler iste haaa cocugum da yok tabi
Daha yasin genc olur olur insallah. Oyle deme ne oksijen israfi?? yasamak guzel, hayat guzel, kuslar böcekler![]()
Olur tabi ki yani valla şu sıra yalnızlık mod on takıldığım için öyle diyorum kuşlar böcekler bana hiç uğramıyor nedenseAnaam sen de yeni evlisin. Ben de 1.5 yillik evliyim. Istanbulda yasiyorum. 25 yasindayim. Yarisma kordinatoruyum
ev hanimiyim boyle seyler iste haaa cocugum da yok tabi
Daha yasin genc olur olur insallah. Oyle deme ne oksijen israfi?? yasamak guzel, hayat guzel, kuslar böcekler![]()
bebişimpazartesi günü düşük yaptım
E ben de yanlizim genelde hep evdeyim. Bi isim olursa dışarı cikarim. Esim de gec geliyor. Ama yine de cami acip kuşu bortuyu bocegi içeri aliyorum hahshshshOlur tabi ki yani valla şu sıra yalnızlık mod on takıldığım için öyle diyorum kuşlar böcekler bana hiç uğramıyor nedense![]()
yaaaaa ;( 4 haftalıktı mercimeğimdi daha seninki kaç haftalıktı doktora gitmedinmi neden olmuyokiayy ya cok uzuldum. Ne kadarlikti? Cok gecmis olsun. Demekki hayirlisi degilmis. Ben de gecen sene ocak ayinda bir dusuk yaptim. Bir daha da bebegim olmadi
![]()
Avatarındaki eşin sanırım çok yakışıyorsunuz25 yaşındayım 1yıllık evliyim kızlar çalışıyorum samsunluyum yarışmayada istanbuldan katılıyorumm![]()
evet eşim canım yaşım ilerliyo ama içimdeki çocuğu durduramıyorum :)Avatarındaki eşin sanırım çok yakışıyorsunuzben daha küçük sanmıştım seni 22 filan
![]()
Ben işim oluncada çıkmıyorum başkalarına yaptırıyorum çok üşeniyorum valla hep evdeyim ders tv internet arasında geçiyor günlerimE ben de yanlizim genelde hep evdeyim. Bi isim olursa dışarı cikarim. Esim de gec geliyor. Ama yine de cami acip kuşu bortuyu bocegi içeri aliyorum hahshshsh![]()
Ya ne güzel banada azcık yaşam enerjinden verevet eşim canım yaşım ilerliyo ama içimdeki çocuğu durduramıyorum :)
yaaaaa ;( 4 haftalıktı mercimeğimdi daha seninki kaç haftalıktı doktora gitmedinmi neden olmuyoki![]()
Ben işim oluncada çıkmıyorum başkalarına yaptırıyorum çok üşeniyorum valla hep evdeyim ders tv internet arasında geçiyor günlerimannem açıyor evin bütün pencerelerini ses gürültü ben kapatıyorum o açıyor
aman yemesin seni onlar sonra
![]()
yaa nasıl verilir bilmiomkiiYa ne güzel banada azcık yaşam enerjinden ver![]()