• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

kızı yok kız :KK70: annemin arkadaşının kızı girdi araya.ne kadar zamanda tanıdığın gerçekten önemli değil eskiden nişanlı olduğum kişiyi 4 yıldır tanıyodum ama tanıyabilmişmiyim hayır kocamla geçirdiğim o bi kaç ay yıllara bedeldi dolu dolu ahh ahh kocam horul horul uyuyor aşkımı ilan bile edemiyorum :KK70: :KK70:
Ha şimdi anladım çok salağım ya geçende birisi damak yazmıştı ben damat diye okumuştum öyle konuşmuştuk sonra farkettim ben güldük baya :KK70:gerçekten öyle benimde çok sevdiğim bir abim var geçen hafta evlendi onlarda 7-8 ay içinde tanışıp evlendiler çok yakışıyorlar birbirlerine çok da mutlular o abim de 2 yıl birisiyle nişanlı kalmıştı 3 yıl sonra evlendi şu an ki eşiyle kişilik farklı gerçekten kimin ne olduğu zamana bakmıyor :KK51: uyandır sende :KK66: :KK70:

Ha şimdi anladım çok salağım ya geçende birisi damak yazmıştı ben damat diye okumuştum öyle konuşmuştuk sonra farkettim ben güldük baya :KK70:gerçekten öyle benimde çok sevdiğim bir abim var geçen hafta evlendi onlarda 7-8 ay içinde tanışıp evlendiler çok yakışıyorlar birbirlerine çok da mutlular o abim de 2 yıl birisiyle nişanlı kalmıştı 3 yıl sonra evlendi şu an ki eşiyle kişilik farklı gerçekten kimin ne olduğu zamana bakmıyor :KK51: uyandır sende :KK66: :KK70:
kız telefonla hayatta uyanmazki ben işteyim o evde :) sabah işe giderken yanındayken zor uyandırıyorum :D

kız telefonla hayatta uyanmazki ben işteyim o evde :) sabah işe giderken yanındayken zor uyandırıyorum :KK70:
He ben yanında sandım aman uyandırma ya yazık biri uyuyorken beni uyandırsa kıyameti koparır yine döner dötümü yatarım uyku baldan tatlı sonuçta :KK70:

Ayy neler yaptın? Var mı bebiş??
Canım Hera Klinige gittim Suleyman Eserdaga onlar 4 günde sorunu hallettiler :KK31:
Sesleniyorum Vajinismuslu kızlarımıza hic dusunmeyin Allah bu derdi bu imtihanı bize verdi fakat cresinide onlarla mumkun kıldı.:nazar:
Bebekteeee, batım 17 Mayıs ama tık yok daha agrılarım var biraz kasık falan.
Dururmuyuz hemen bebek istiyoruz yaaa hayırlısıyla :KK19:

Canım Hera Klinige gittim Suleyman Eserdaga onlar 4 günde sorunu hallettiler :KK31:
Sesleniyorum Vajinismuslu kızlarımıza hic dusunmeyin Allah bu derdi bu imtihanı bize verdi fakat cresinide onlarla mumkun kıldı.:nazar:
inşallah bir an önce hamiş olursun ozaman :)

Ayy yaa çok sevindimmmmm :KK31::KK31:
Ne güzel bak atlattın işte. İnşallah diğerleri de atlatır. Bebiş de hayırlısıyla gelir inşallah.. :KK68:

Ayy yaa çok sevindimmmmm :KK31::KK31:
Ne güzel bak atlattın işte. İnşallah diğerleri de atlatır. Bebiş de hayırlısıyla gelir inşallah.. :KK68:
İnşallah canım simdi kızlara orada yapılan tedaviye benzer bir tedavi oneriyorum o topicde Allah kımseye gostermesin birdaha Yeni evlenenleri boyle dertle sınamasın inşallah :)
Sen naptın Kahve diyeti sonlandımı :D

Back
X