• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Hoş bulduk, amin inşallah.. 3 senedir düşünüyoruz. klomen tedavisi gördüm fayda etmedi, ara verdim biraz. sonra yine gidicem doktora..
Hımm biz de 1.5 senedir istiyoruz. Ben de klomen kullandım. Olmadı. Şimdi mantar tedavisi göreceğim. Kronik mantar rahatsızlığım var illet bir şey. Rabbm şifa versin. Her şeyin bir zamanı varr. Ben en haırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat istiyorum hep. Allah hayırlısını verin sana da. Dert etme..
Hadi bakalım :KK70: kaç kilosun? :KK53:

Şeyy evlendiğimde 52 kilocuktum:KK61::KK61::KK61: Şimdi 69 :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Iyi diyelim iyi olsun çalışıyorum sen napıyosun nasilsin :KK53:
İyisin iyi gordum :D
Bende evdeyim yarım saat sonra falan koca gelecek evde yemek yok hala bulamadım ne pişircemi :KK53:
Gelene kadar bulamam galiba gelincede derim ''Dur Dusunuyorum'' diye :KK53::KK53::KK45:

Çok kalmamış mı :KK57: 9 ay var bilgecem yanasil gecer bu 9 ay ömrümü yedi şimdiden :KK70:
ahahahah geçer geçer. Bak benim ablamın nişanlısı gitti hem de okulunu dondurup. uzun dönem yaptı ağustosta gelecek inşallah eylülde de düğünleri. Zaman çabuk geçiyor. Bnim eşim enişteme diyor ki askerliği sen yapmıyorsun x yapıyor ( yani ablam) :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hımm biz de 1.5 senedir istiyoruz. Ben de klomen kullandım. Olmadı. Şimdi mantar tedavisi göreceğim. Kronik mantar rahatsızlığım var illet bir şey. Rabbm şifa versin. Her şeyin bir zamanı varr. Ben en haırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat istiyorum hep. Allah hayırlısını verin sana da. Dert etme..

Şeyy evlendiğimde 52 kilocuktum:KK61::KK61::KK61: Şimdi 69 :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Çok kilolu değilsin gayet rahat verebilirsin o_O ben hiç öyle çok zayıf olamadım 58 dim geçen sene 55 e düşmeye çalışıyordum evde kalınca düşeyim derken 68 e çıktım bende sıkıntıdan yedim durdum şimdi akşamları ekmek filan yemiyorum veririm belki :KK53:

ahahahah geçer geçer. Bak benim ablamın nişanlısı gitti hem de okulunu dondurup. uzun dönem yaptı ağustosta gelecek inşallah eylülde de düğünleri. Zaman çabuk geçiyor. Bnim eşim enişteme diyor ki askerliği sen yapmıyorsun x yapıyor ( yani ablam) :KK70::KK70::KK70::KK70:
Valla benimki gayet tek başına kendi yapıyo havalarinda regl döneminde ki hatunlar kadar alingan kırılgan asi :D :D

Back
X