- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #8.001
Iyi geceleeerrdeneyelim bakalım ramazanda veririz inşallah
bende kaçıyorum kızlar uyku vaktim geldi sabah erken kalkıcam iyi geceleeeeeeeeer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceleeerrdeneyelim bakalım ramazanda veririz inşallah
bende kaçıyorum kızlar uyku vaktim geldi sabah erken kalkıcam iyi geceleeeeeeeeer![]()
Ha anladım sanırım yarım ya da 1 saat daha bilmiyor kocasının ne zaman geleceğiniAyyy sıkıntıdan aslinda
simdi yoksa sorun yok isim vermenin..
esim cakisiyor daha gelmesine yaklasik sanirim ya yarim saaat ya da 1 saat var isin durumuna gore![]()
Ha anladım sanırım yarım ya da 1 saat daha bilmiyor kocasının ne zaman geleceğini![]()
Anladım ya ne güzel bende hep pastanem olsun istemişimdir restaurantta çok güzelYa bizim kendi isimiz yemek sektoru. Restorant. E esim isletiyor. Musteri ne zaman gelecegi de belli olmuyor. O yuzden canimm.
Anladım ya ne güzel bende hep pastanem olsun istemişimdir restaurantta çok güzelnerde oturuyorsun?
![]()
Bende başakşehirdeyimŞişliye yakinim canim ;-))
Geceniz güzel olsun hanımlar..
Bende başakşehirdeyimavatarın frida aynı sınıfta olduğum bir çocuk vardı tıpkı o ona yazıyorum sanki
![]()
Geceniz güzel olsun hanımlar..
Gerçekten benziyor baya fridaya hakaret ablam çocuk çok sevimsizdiMerhaba senin de guzel olsunnn
anaam cocuk fridaya mi benziyordu viss simdo bu cocuga ki hakaret yoksa fridaya mi bilemedim
Keyifler nasıl bakalım?
Gerçekten benziyor baya fridaya hakaret ablam çocuk çok sevimsizdifrida mezarında ters döndü benim yüzünden
![]()
Bende yeniden depresif mod on oldum hep bu saatlerde geliyor hüzünHahajajajcok iyiymis bu ya iyi guldim
![]()
Gel gel ya hep bekleriz. Iki muhabbetin belini kirariz.iyi bakalım, burada ortam güzelmiş arada stres atmak için gelebilirim :)
Bende yeniden depresif mod on oldum hep bu saatlerde geliyor hüzün![]()
İyi gecelerGel gel ya hep bekleriz. Iki muhabbetin belini kirariz.
Ay ben cikiyorum esim gelecek. Hayirli geceler size tekrar gelin siz konusun. Byyyy
iyi geceler tekrardan, sağol görüşürüz gelirim tabikisi :)Gel gel ya hep bekleriz. Iki muhabbetin belini kirariz.
Merhaba ikimiz kaldık galibaBende bundan bir kaç saat önce ağlamaklı idim.
Şimdi biraz daha iyi![]()
Tamam canim ozletme kendini. Iyi geceleer :-**