- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #8.021
Hayırlı geceler bayanlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napiyorsunuz nasilsiniz uzun süredir girmedim sohbeteBuyrun efenim
Napiyorsunuz nasilsiniz uzun süredir girmedim sohbete![]()
Merhaba.. biz bu gece kalıcıyız sanırım..Merhaba ikimiz kaldık galibabenimde canım çok sıkıldı
![]()
Bende çok sık girmiyorum kkye arada bi yorum yapiyorum konulara öyle işte canımNapalım muhabbet dönüyor işte, sen nasılsın?
Geldimmm. Kız Bilgece dün bir duâ istegim geldi, sorma... Allah dilim damagim kurudu duâ etmekten... önce ahiretim sonra dünyam için.
Önce namazını kıldım, zikirlerini çektim, secdeye vardım... Ne sıkıntım varsa hepsi aklıma geldi bir bir... Miraç gecesinde başlayıp 17 gün süren yasinler var. Onlara da başladım. Oh mis.
Geldimmm. Kız Bilgece dün bir duâ istegim geldi, sorma... Allah dilim damagim kurudu duâ etmekten... önce ahiretim sonra dünyam için.
Önce namazını kıldım, zikirlerini çektim, secdeye vardım... Ne sıkıntım varsa hepsi aklıma geldi bir bir... Miraç gecesinde başlayıp 17 gün süren yasinler var. Onlara da başladım. Oh mis.
Hayırlı geceler bayanlar![]()
bir hapşuruk var bende dün akşamdan beri, hafif nezle oldum galiba..
Buralardayim bilgecim bu aralar pek aktif değilim gündüz pek giremiyorum siteye bahar geldi temizlik başladı uğraşıyorum işteOhhh ne guzel valla Allah kabul etsin. Ben de acik havada bol bol dua ettim. Genelde gokyuzune bakip dua etmeyi tercih ediyorumsana da hepimize de cok dua ettim..
Hayirli geceler efendim. Nerelerdesiniz?? Ne yapiyorsunuz??
Buralardayim bilgecim bu aralar pek aktif değilim gündüz pek giremiyorum siteye bahar geldi temizlik başladı uğraşıyorum işte
Sen nasilsin rahatsızlığın biraz gecti mi? maşallah ailen kalabalikmis bol bol geziyosun![]()
Ne güzel işte ailesi yakınında olunca daha bi başkaEvet sukur iyiyim ben de. Evet ya ailem kalabalik cok guzel.
Ayy bahar temizligi ben de yapicam sozde ama daha baslayamadim. Sana kolay gelsinn.
Ne güzel işte ailesi yakınında olunca daha bi başka
İşte yavaş yavaş başladım bende temizliğe pazartesi insallah perdeler camları halledecem en zor olan mutfağı sona bırakıyorum haftasonuna bitirmeye calisacam darısı size olsun canım![]()
Aman dikkat et meyracim cok gecmis olsun. Hastalik bi gitmedi gitti ya..
Buralardayim bilgecim bu aralar pek aktif değilim gündüz pek giremiyorum siteye bahar geldi temizlik başladı uğraşıyorum işte
Sen nasilsin rahatsızlığın biraz gecti mi? maşallah ailen kalabalikmis bol bol geziyosun![]()
Bende çok sık girmiyorum kkye arada bi yorum yapiyorum konulara öyle işte canım
Sizler nasılsınız kaçırdığım ne var
allah kabul etsin inş canım.
Ayyy canımsın inşsizleri de unutmadım tabi.