• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Amin insallah hepimizin gelir hayirlisiyla..
Ayy evlendigimden beri ilk defa pazara gidicem. Pazarladan nefret ederim ama bugun heves ettim gidicem bakalim neler alicam :KK70::KK70: sanirim 4 5 gibi gitmeliyim.. :KK70:
Amin inşallah...
Normalinde kim yapıyor sizde pazar işlerini? :KK48:
4-5 geç olmaz mı? Hani sonra çürükler kalmasın sana o_O

Amin inşallah...
Normalinde kim yapıyor sizde pazar işlerini? :KK48:
4-5 geç olmaz mı? Hani sonra çürükler kalmasın sana o_O

Ya esimle beraber manava gidip aliyoruz. Manav uzak o yuzden pazara gideyim diyorum..
Gec mi olur 4 5?? Bilmedigim icin maalesef :-) :-) kacta gideyim?? 1 2de sanki cok sicak olur gibi..

Ya esimle beraber manava gidip aliyoruz. Manav uzak o yuzden pazara gideyim diyorum..
Gec mi olur 4 5?? Bilmedigim icin maalesef :-) :-) kacta gideyim?? 1 2de sanki cok sicak olur gibi..
Türkiye'nin pazarlarını bende pek bilmiyorum ama 4-5'e belki pazar bile kalmaz :KK48: 1 de git öğlen sıcağında D vitamını de depolamış olursun ;)

Ay çok iyi olur :KK53: of aklimdan neler geçiyor neleer ama nefsime hakim olmam gerek yemedigim her gün kâr bana :KK17:
Seninde ALLAH yardımcın olsun, inşallah fazlalıklarından en kısa zamanda kurtulursun. Diyet çok zor birşey, daha doğrusu yemek yemek çok güzeeelll :KK45:

Back
X