• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Hic sorma kiz o kadar seviyorum ki yemek yemeyi :kk77: bu gidişle veremicem:KK42:
Aynen bende, zaten sevdiğim için bu hallere geldim ya :KK47:
Inanmak başarmanın yarısıdır, kendine güven azıcık :KK19:

selam kizlar nasilsiniz? yemekten bahsediyorsunuz aciktim:kk77: ben bugun ne yemek yapacagim :KK51::KK51:
Fırında püreli tepsi kebabı :kk77: olsa da yesek

Diyet miyet bana ters abi ben her şeyi yerim. Hareketli olmak kaydıyla...:kk77:

Kız Bilgece nekadan fasulye pisiriyon?:KK70:
Fazla kilon yok bence senin, olsa böyle konuşmazsın :KK48:

Makarna olabilir kisir olabilir kofte olabilir patates salatasi olabilir kabak olabilir tavuklu pilav salata olabilir olabilir yaniiiii:KK53:
Bak seeen, hepte cıs olan şeyler :confused:

ne yiyon ne yiyon :KK53: ben izgara tavuk yedim:KK14:

Kahvaltı ile duruyorum ama aklına ne gelirse. Mantiyi çok severim kızım da, yapar yapar yeriz, içli köfteyi çok güzel yaparım. Yemek konusunda baya iyiyim ama gel gör ki yapacağım en son iş yemek sektörü...
Maksat karın doyurmak deyip geçiyorum artık. :p

Aynen bende, zaten sevdiğim için bu hallere geldim ya :KK47:
Inanmak başarmanın yarısıdır, kendine güven azıcık :KK19:

Fırında püreli tepsi kebabı :kk77: olsa da yesek

Fazla kilon yok bence senin, olsa böyle konuşmazsın :KK48:

Bak seeen, hepte cıs olan şeyler :confused:
Söz konusu yemek olunca çok zorlanıyorum ama ben :eek: kendimle savasiyorum resmen:KK11::KK11:

Kahvaltı ile duruyorum ama aklına ne gelirse. Mantiyi çok severim kızım da, yapar yapar yeriz, içli köfteyi çok güzel yaparım. Yemek konusunda baya iyiyim ama gel gör ki yapacağım en son iş yemek sektörü...
Maksat karın doyurmak deyip geçiyorum artık. :p
Ay mantiyi mantar diye okudum ben ikisinide çok seviyorum :( yapmayı da seviyorsan yap yiyelim :P kizin kaç yaşında :KK73:

Back
X