• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Olabilir canım "bildirisi" olabilir belki :KK53:
Doğrudur mantıklı :p

bende bi kere bu soruyu sormustum ama kimse cevap vermedi yazmasi uzun bisi yada kimse bilmiyor acilimini herkes gicik oldugunu kib liyor herhalde :KK45::KK70::KK70:
dur daha neler ogrencez su kk da :KK66::KK66:
Şimdiye kadar hiçkimseyi kiblemedim galiba. Biri beni kiblerse küserim yapmayın öyle şeyler :KK53:

bu kib de yeni cikti eskiden boyle bis yoktu :cool:

bak iki gun sonra yersin bani bende ayni sekilde hic ban yemedim simdiye kadar diye ovunuyordum ummadigim bi anda felek tokadi indirdi :KK70::KK70:

istersen seni bi kibleyim deneyelim hemen ban yiyormusun yemiyormusun :KK53::KK53::KK53::KK70::KK70::KK70:
Ben geldiğimden beri var sen tecrübelisin herhal :KK70:

Beyin bedava kullandım tabi ki mantığımı :KK70: ben kaçıyorum şimdilik şarja takayım telefonu geleceğim yine hepinizi :KK15:
Görüşürüz canım kendine iyi bak :KK19:
canlandirma yetmez yasaman lazim :KK53::KK53::KK53::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ya simdi ban man yersin benden bilirsin :KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK53::KK53: Bence konuyu kapatalım çünkü bunun üzerine ban yersem çok gülerim:KK48::KK53:

Ben geldiğimden beri var sen tecrübelisin herhal :KK70:

2009 dan beri uyeyim 2010 kasim annelri ve nobetci muhabbetci ve bi topic daha vardi geyik sohbeti bolumunde aktif oldugum hic oyle bdv ye yorum yazmazdim o zaman nasil ban cezasi veriliyordu bilmiyorum ilk defa ban yedim oda gecen aydi ban konusnda tecrubeli degilim aman olmiyimda :KK70:

Beyin bedava kullandım tabi ki mantığımı :KK70: ben kaçıyorum şimdilik şarja takayım telefonu geleceğim yine hepinizi :KK15:

Görüşürüz canım kendine iyi bak :KK19:

:KK53::KK53: Bence konuyu kapatalım çünkü bunun üzerine ban yersem çok gülerim:KK48::KK53:

bu konunun uzerine hala ban yememissek gorusuruz kizlar:KK70:
neyse susuyorum artik bi seyi kirk defa dillendirirsen olurmus :KK23:

Aynen aynen
Bilgece gelseydi konu hakkında net bilgi verirdi ama.. :KK70:

kirmizi halida serdik ama daha gelmedi bilgece haliyimi begenmedi acaba :KK45:
dur bide sarki patlatiyim belki gelir :KK75::KK75::KK75:
kib;kötü içerik butonu kızlar :KK53: bende hiç ban yemedim e biz zahmet yemiyim kac ay oldu :KK70: ama bildiğim kadariyla yönetim once uyariyor sonra ban yiyo üye. ceza puanina gore bu sure uzuyomus

kib;kötü içerik butonu kızlar :KK53: bende hiç ban yemedim e biz zahmet yemiyim kac ay oldu :KK70: ama bildiğim kadariyla yönetim once uyariyor sonra ban yiyo üye. ceza puanina gore bu sure uzuyomus

beni uyarmadilar direk niye ban yedigimi acikladilar bi e postayla :KK12:
Çok misafiri varmış sanırım yorulmuştur kıyamam ya:KK51::KK14:[/QUOTE

Allay yardimcisi olsun :KK51: gelsinde hemen iki cift laf edelim :KK68:

İyi akşamlar hanımlar, bilge ortada yok mu yine :confused:

Back
X