Bilgece ile Sohbete ;)))

hoşgeldin bende saksı değilim :p 28 yaşındayım bekarım :)

herkese günaydın :) inşallah sakin bi gün olur.

Günaydın canım, ins

UOTE="kayacans, post: 41250248, member: 479741"]selamlar :))

günaydınnnn..

mersinliyim...[/QUOTE]

Aleykumselam Kayacans hosgeldin. :)

QUOTE= "dmira, post: 41250481, member: 663139"]ne biliyim ne yapmayıyorsun niye böylsNin falan filan gibi :KK43:[/QUOTE]

Yok aksine damarıma basmaya devam etti. Ben çok yoruldum canım. Beni anlamak yerine "sen kimsin" dedi hep. Hep bu dili kullandı. Benim için bitmiştir.

QUOTE= "dmira, post: 41250481, member: 663139"]ne biliyim ne yapmayıyorsun niye böylsNin falan filan gibi :KK43:

Yok aksine damarıma basmaya devam etti. Ben çok yoruldum canım. Beni anlamak yerine "sen kimsin" dedi hep. Hep bu dili kullandı. Benim için bitmiştir.[/QUOTE]
hayırlısı olsun canım bnm yaa severek mi evlenmiştiniz siz ya niye böyle ahiret soruları soruyorum diyosundur dedim ya biz de kötü dua varmış onu çözünce düzeldik biz o yüzden acaba sizde de mi var diye düşünüyorum :KK17:

Yok aksine damarıma basmaya devam etti. Ben çok yoruldum canım. Beni anlamak yerine "sen kimsin" dedi hep. Hep bu dili kullandı. Benim için bitmiştir.
hayırlısı olsun canım bnm yaa severek mi evlenmiştiniz siz ya niye böyle ahiret soruları soruyorum diyosundur dedim ya biz de kötü dua varmış onu çözünce düzeldik biz o yüzden acaba sizde de mi var diye düşünüyorum :KK17:[/QUOTE]

Evet severek. Canım benim iyi niyetini görüyorum. Sıkıntı yok. O konuya da baktiracam ama sanmıyorum. Çünkü benim derdim bu adamın karakteriyle... Evlendiğim günden beri bir pişmanlık var.

hoşbuldum canım :KK23: ben İstanbul doğumluyum ama Antalyada yaşıyorum 20 yaşındayım bekarım ismim Ahsen günaydın bu arada :KK200:
Hosgeldn mahperii bende ankaraliym 24 yasndaym evliyim :KK200: günaydn bu arada :KK49:

hoşgeldin bende saksı değilim :p 28 yaşındayım bekarım :)

herkese günaydın :) inşallah sakin bi gün olur.
Günaydn canmcm :KK76: nabersn bakim

selamlar :))

günaydınnnn..

mersinliyim...
Günaydn hosgeldinz :KK19:

Diger bütün bayanlarada günaydn hepimiz icin hayrli ve güzel bir gün olr insallah:KK37:

Sağol canim. :KK19:

Kesinlikle... Yürekten inanıyorum ve cok dua ediyorum canım. :KK28:

Sahi nerelerdesin sen ya? Kaçak, özledik tabi, nasılsın? :KK19:
Ben gece uyumuşum ya yazıp kaçmışım :KK70:ders çalıştım hep ya sınava çok az kaldı ya :mad: ayy bende sizi çok özledim kk sız olmuyor :KK60:

hoşbuldum canım :KK23: ben İstanbul doğumluyum ama Antalyada yaşıyorum 20 yaşındayım bekarım ismim Ahsen günaydın bu arada :KK200:
memnun oldum Ahsen. Ben de bilgece. 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim. Istanbulda yasiyorum ;)) cocugum yok boyle iate. Su an evimde degilim annemlerdeyim bu yuzden muhabbete cok dahil olamiyorum. Girebikdikce giriyorum :-)

selamlar :))

günaydınnnn..

mersinliyim...

Merhaba kayacans hosgeldin. Nasılsın? Bi de kac yasindasin?? Evli misin?? ;)

memnun oldum Ahsen. Ben de bilgece. 25 yasindayim 1.5 yillik evliyim. Istanbulda yasiyorum :KK66:) cocugum yok boyle iate. Su an evimde degilim annemlerdeyim bu yuzden muhabbete cok dahil olamiyorum. Girebikdikce giriyorum :-)

Merhaba kayacans hosgeldin. Nasılsın? Bi de kac yasindasin?? Evli misin?? :KK66:

canım iyiyim çok şükür..

iş yerindeyim...

çalışırım..

evliyiim..

yaş 25 :))

@Bilgece 'm nabersn ya ne var ne yok annenlerle ayni sehirdemiydn

Cok sukur iyiyim bi yegenim bi tarafimda dugeri obur tarafimda bir digeri basimin ustunde eglenip duruyoruz. Ay iyiki gelmisim yaa cok guzel. Evet ayni sehirdeyiz onlar Anadolu Yakasında Ben Avrupa. ;)
Dün esimle kaynanamla geldik. Ablam yemege cagirmisti. Eglendik falan sonra annemlere gectik annemler kalabalik baya sohbet vardi cok guzeldi şükür. Sonra esimle kaynanam gitti ben kaldim ;)

Sen nasılsın bakalım?

Cok sukur iyiyim bi yegenim bi tarafimda dugeri obur tarafimda bir digeri basimin ustunde eglenip duruyoruz. Ay iyiki gelmisim yaa cok guzel. Evet ayni sehirdeyiz onlar Anadolu Yakasında Ben Avrupa. :KK66:
Dün esimle kaynanamla geldik. Ablam yemege cagirmisti. Eglendik falan sonra annemlere gectik annemler kalabalik baya sohbet vardi cok guzeldi şükür. Sonra esimle kaynanam gitti ben kaldim :KK66:

Sen nasılsın bakalım?
ohh ne iyi bol bol stres atmaya bak :KK76:
bende iyim nolsn bu ay ilk defa hamilelk umudum vardi nitekim ilk basta kan tahliliyle ertesi gün adetmle negatifi yemis oldm onun buruklugu vardi braz ama toparlanmaya calisiyorm :cry:

ohh ne iyi bol bol stres atmaya bak :KK76:
bende iyim nolsn bu ay ilk defa hamilelk umudum vardi nitekim ilk basta kan tahliliyle ertesi gün adetmle negatifi yemis oldm onun buruklugu vardi braz ama toparlanmaya calisiyorm :cry:
uzulmek yok asla. Umudumuzu kaybetmeyecegiz. Allahtan hayirlisini diledigimiz icin bize hayirlisini verecek insallah.. Bu arada ablam aradi sabah foguruyorum diye. Evi annemlere yakin. Buyuk ablam onun yanina gitti. Galiba ben burdayken bi tane daha yegenim olacak dua isteriz ;)

bilgece konun bin sayfayi asmis. Seviliyorsun :) nasil bir duygu :-)
Cok guzel bir duygu. Gerçekten cok guzel. Insanlar deger verip yaziyorlar sagolsunlar. Hele bir uyemiz var ki mero95 mero95 butun sayfalari okumus hepsini usenmeden :-) :-)
bu arada hos geldin ;)

Back
X