Bilgece ile Sohbete ;)))

Ay burdada uzun zaman sonra sonunda gunes yakiyorr cok mutluyum hehe

Güneşliydi kaç gündür burası da, bugün yağdı işte..
İnsan mutlu olsun, her türlü hava güzel gözükür gözüne..

Arabesk sevmem normalde, ama dinleyesim geldi bugün bilmem niye..

Sen nasılsın, kızın nasıl?

Teşekkür ederim canım, iyiyiz. Sen nasılsın?

Acizane kul Acizane kul bosanma karari almissin hakkinda hayirli ne ise o olsun canim.
uzuldum gercekten canim bosanma haberine ama seni anlamayan dinlemeyen adamla bi omur gecirmek insani yipratir.insaALLAH Bosaninca daha mutlu olursun :KK68:
esin kabul ettimi bosanmayi zorluk cikarmasin sana sonra .

Teşekkür ederim canım inş öyle olur. Olmasa da sıkıntı yok. Acıya dayanıklı büyüdük. Boşanma konusunda zorluk çıkaracağını düşünmüyorum yani inş öyledir. Daha fazla yıpranmak istemiyorum. Duâ ediyorum. Hızlı bir şekilde olur inş.

geliyo mu artık iyi hadi sessiz sessiz etiketlemesin kimse Acizane kul Acizane kul :)

Demi iyi oldu iyi :)

canım benim Allak kolaylık versin bundan sonrası için inşallah çok mutlu olursun

etiket işi nedir kızlar ben anlamadım?

Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun,inş.

Yorum yaparken senin adını yazdım ya Nego Nego diye bildirim gitmiyordu sana. Şu kişi seni şu konuda etiketledi diye...şimdi halloldu. :)

Ikimzde ayni forumlardayz amma @Bilgece nin yoklugunu hissettrmeyelm diye birde burdan sohbet ediyorz ahhh ahh degerimizi bil bilgecm :KK36:

Aynen şekerim :D Gelince görür okur bunları, teşekkürleri iletir, @Bilgece'm hem bilge hem de zariftir! ;)

Back
X