Bilgece ile Sohbete ;)))

A.s canim eh hadi bakalım ablan nasil bebek nasil?

Ayy yaaa bebisimiz cook tarli nasil birakicam bilmiyorum, cok ozlerim cok. Ablam da cok sukur iyi. Rahat dogum yapti. Sancisini evde cekti şükür, hastanede surunmedi. .
Boyle iste. Sen nasilsin?? Ne var ne yok? Ailenlle tam konustunuz mu? Esin hic aradı mi?

Ayy yaaa bebisimiz cook tarli nasil birakicam bilmiyorum, cok ozlerim cok. Ablam da cok sukur iyi. Rahat dogum yapti. Sancisini evde cekti şükür, hastanede surunmedi. .
Boyle iste. Sen nasilsin?? Ne var ne yok? Ailenlle tam konustunuz mu? Esin hic aradı mi?

Ayy ne severim ben de küçük bebekleri. Annemin komsusunda da var bi yeni doğmuş bebek, 3 aylik. O kadar güzel ki. Bakmaya kıyamıyorum. Cok tatlı.
Eşim hiç aramadı canım, ailem ezdirmeyeceksin kendini diyor. Kararıma saygı duyuyorlar. Cok yıpranıyorum çünkü, biliyorlar nasil mutsuz oldugumu...

Ayy ne severim ben de küçük bebekleri. Annemin komsusunda da var bi yeni doğmuş bebek, 3 aylik. O kadar güzel ki. Bakmaya kıyamıyorum. Cok tatlı.
Eşim hiç aramadı canım, ailem ezdirmeyeceksin kendini diyor. Kararıma saygı duyuyorlar. Cok yıpranıyorum çünkü, biliyorlar nasil mutsuz oldugumu...

Oh cok sukur ailen destekliyorsa baska kimse umrunda olmasın. Allahim hakkinda en hayirlisini versin insallah..

Hoşgeldin canım. Misafirlerin kimdi?
Arkadaşım geldi canımcım yatılı :) hoşbuldum bu arada :)

Ben kendimi iyi hissediyorum ama kimse boşanmamı istemiyor. Ben mi çok safım? Boşanmaya neden bu kadar karşı millet? Ailem dışında herkes sakın boşanma pişman olursun diyor. Mutsuzluktan geber ama evli ol.
Kimse senin ne yaşadığını bilmez. Ne mutlu ki ailen arkanda gerisini boşver. Sen olgun bi kadınsın ufacık bi nedenden ipleri koparacak biri değilsin.demekki artık gerçekten sonuna gelmişsiniz. Hayırlısı..

Back
X