Bilgece ile Sohbete ;)))

Kiz sukret ki bir sorun yok daha ne istiuorsn? Her sey Allahin takdiri. Zamani ne zamansa o zaman olacak insallah.
ayybilgecem insanlar sabretmeme izin vermioki . Yaa çıldrtıolar beni. Yemin ediorum duşukten hemn sonraki ay eşimin teyzesi dioki bişi var mı...
makine miyim ben diycektim aslında haa..6 aydr ne çekiorum tahminet

ayybilgecem insanlar sabretmeme izin vermioki . Yaa çıldrtıolar beni. Yemin ediorum duşukten hemn sonraki ay eşimin teyzesi dioki bişi var mı...
makine miyim ben diycektim aslında haa..6 aydr ne çekiorum tahminet

Bizimkiler de cokkonusuyor. Kaynanam her dakika soruyor var mi var mi diyE. Simdinin Gelinleri naylon diyor. Kilo aldin diye belki cocugun olmuyor diyor.
YETEEEEEEEEEEER diye bagirasim geliyor ams sabrediyorum. Artik yanina gitmiyorum. Sonra niiye gelmiyorsun diyor. Hey Allahim yarabbim ya..

Bizimkiler de cokkonusuyor. Kaynanam her dakika soruyor var mi var mi diyE. Simdinin Gelinleri naylon diyor. Kilo aldin diye belki cocugun olmuyor diyor.
YETEEEEEEEEEEER diye bagirasim geliyor ams sabrediyorum. Artik yanina gitmiyorum. Sonra niiye gelmiyorsun diyor. Hey Allahim yarabbim ya..
aynenn. Benmki dioki artık turbelere faln git.
ya bn 6 ay oldu 2. Kez duşuk yapalı ve dha 1,5 yıllık evliyim..
allh aşkına benm mi matematiğim sıkıntılı anlamadım ki..

aynenn. Benmki dioki artık turbelere faln git.
ya bn 6 ay oldu 2. Kez duşuk yapalı ve dha 1,5 yıllık evliyim..
allh aşkına benm mi matematiğim sıkıntılı anlamadım ki..

Allahim ya ne turbesi? Tovbe estagfurullah. Esin bence onlarin agzini tikasin. Benim esimin yaninda laf edemiyorlar.
Ya sanki bu hayatta kadinlarin tek amaci dogurmak. Bazen suratlarina karşı offf dogum makinasi miyim hayatt sadece cocuktan ibaret degil kocamla boyle de cok mutluyum.diyesim geliyor da tutuyorum kendimi. Ama bi gün fena caticam..

Allahim ya ne turbesi? Tovbe estagfurullah. Esin bence onlarin agzini tikasin. Benim esimin yaninda laf edemiyorlar.
Ya sanki bu hayatta kadinlarin tek amaci dogurmak. Bazen suratlarina karşı offf dogum makinasi miyim hayatt sadece cocuktan ibaret degil kocamla boyle de cok mutluyum.diyesim geliyor da tutuyorum kendimi. Ama bi gün fena caticam..
benmde eşimin yanında kimsenin ağzı açılmıo. Bnde onu uzmemk için soylemiorum arkadan.
seninde duşuklerin olmştu galiba canm. Seninkinin sebebi neydi

benmde eşimin yanında kimsenin ağzı açılmıo. Bnde onu uzmemk için soylemiorum arkadan.
seninde duşuklerin olmştu galiba canm. Seninkinin sebebi neydi

Bir kere düşük yaptim canim ben. Sebebi de kötü bir sey. Esim uykusunda o siralar cok kavga ederdi kalkar uykusunda gezerdi. Yine bir gun ruyasinds kavga ederken birileriyle üstüme düştü tam karnima aninda kanamam basladi maalesef.. :KK42:

Bir kere düşük yaptim canim ben. Sebebi de kötü bir sey. Esim uykusunda o siralar cok kavga ederdi kalkar uykusunda gezerdi. Yine bir gun ruyasinds kavga ederken birileriyle üstüme düştü tam karnima aninda kanamam basladi maalesef.. :KK42:
aahh inanmıyorumm.. Sebebi başka bişy olsa heralde insan daha az uzulurdu. Eşinin piskolojisini duşunemiorum...
çık uzuldum canmmm

aahh inanmıyorumm.. Sebebi başka bişy olsa heralde insan daha az uzulurdu. Eşinin piskolojisini duşunemiorum...
çık uzuldum canmmm

Hic sorma canim. Esim daha cok kahroldu hic unutamiyor. Ama nasip diyorum. Belki hayirli degildi ondan öyle oldu. Her sey nasip Rabbim.hayirli saglikli evlatlar verisn insallah.

eşin nasıl kötü hissetmiştir kendini :( Allah hayırlı evlatlar versin Bilgece demekki hayırlı değilmiş.

eşin nasıl kötü hissetmiştir kendini :KK43: Allah hayırlı evlatlar versin Bilgece demekki hayırlı değilmiş.

Amin canim. Aynen tabi esim mahvoldu. O olaydan sonra bir daha asla ruyasinda konusmadi tek bir sözü dahi olmadi cok sukur.

Günaydın hayırlı günler, @Bilgece çok üzüldüm canım:( mutlaka bi hayır vardır tabi, benimde var bir düşügum

mavi boncuk.webp

Böyle bir mavi boncuk nasip etsin
Rabbim bana @Bilgece ye ve bebek bekleyen isteyen herkese..

Back
X