Bilgece ile Sohbete ;)))

Dünyayı sevmediği halde bu kadar güzel yaratan Rabbim, kim bilir ahireti nasıl yarattı?

Bunca güzelliğin sahibi olupta, kim bilir kendini mü'minlere nasıl sakladı?

Hayırlı sabahlar herkese :KK68: :KK19:

:KK9::KK9::KK19::KK19:

sabah namazina kalktin galiba bu saatte bende namazimi kilmak istiyorum ama kilmiyorum sabah namazina kalkamiyorum uykum yuzunden Rabbim banada nasip etsin insaALLAH namaza baslamayi :KK43:

merhaba kizlar nasilsiniz :KK19:

Son düzenleme:
herkese merhabalar.
merhaba hosgeldin. Nasilsin??

sabah namazina kalktin galiba bu saatte bende namazimi kilmak istiyorum ama kilmiyorum sabah namazina kalkamiyorum uykum yuzunden Rabbim banada nasip etsin insaALLAH namaza baslamayi :KK43:

Oooo Hazal hanim sizi goren cennetlik:KK19:

@Bilgece naptın başladın mı tedaviye canımm:KK39:
Evet canim basladim. Bakalim insallah bu sefer hayirlisiyla iyilesirim :KK60:

@AcizaneKul tatlim o ne guzel mesajdi oyle :KK60::KK60:

Sağol canım sanada hayırlı sabahlar...
Ne güzel yazmışsın, yüreğine sağlık...

Evet canım. Sabah namazına uyanmanın altın kuralı erken kalkıp, erken uyanmak. Rabbim nasip etsin inş.

canım ho
şbulduk. nasılsın? neler yapıyorsun?

Teşekkür ederim, iyiyim. Sen nasılsın? Annemlerdeyim bol bol geziyorum. 31 yaş, bir kız annesiyim. Sen?

Bana ait değildi kızlar. Hoşuma gitti. Paylaştım. :KK19:

@Bilgece M meyra__

Evet canım. Sabah namazına uyanmanın altın kuralı erken kalkıp, erken uyanmak. Rabbim nasip etsin inş.

Teşekkür ederim, iyiyim. Sen nasılsın? Annemlerdeyim bol bol geziyorum. 31 yaş, bir kız annesiyim. Sen?

@Bilgece M meyra__

Ama cok guzel cok begendim. Sen sabah namazindan sonra uyumuyor musunnnn?? Masallah. Ben sabah namazina kadar uyumuyorim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama cok guzel cok begendim. Sen sabah namazindan sonra uyumuyor musunnnn?? Masallah. Ben sabah namazina kadar uyumuyorim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ya namazı kılıyorum, mp4 takıp, vaka-i suresini çalışıyorum. Kabe imam-ı Ahmet El Acemi ile yarışıyorum. :KK55:
:rolleyes: nefesim yetmese de pes etmiyorum. Fetih suresini aynı anda okuyabiliyorum. Yatıyorum sonra.
Eşin düzenli gelse işte senin de güzel olur. :KK45:

Bilge hanim ask olsun arada kendimi gosteriyorumama :KK28::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK60:

@Bilgece M meyra__

erken yatsamda kalkamiyorum canim surekli uyku halindeyim :oops:

Ya namazı kılıyorum, mp4 takıp, vaka-i suresini çalışıyorum. Kabe imam-ı Ahmet El Acemi ile yarışıyorum. :KK55:
:rolleyes: nefesim yetmese de pes etmiyorum. Fetih suresini aynı anda okuyabiliyorum. Yatıyorum sonra.
Eşin düzenli gelse işte senin de güzel olur. :KK45:

Nasil okuyabiliyosun yaa? Benim nefesim hic yetmiyor masallah sana :-)
Aynen esim duzenli gelse ben de erken yatarim ama inan bekarken de oyleydim. Namazi bekler kilar oyle yatardik :KK70::KK70:
kızlar nabersiniz?
pff canım sıkılıyoo.

Iyiyiz canim senden ne haber? Benim de canim sıkılıyor bos bos oturuyorum.
Izinli misiin bugun?
Bilge hanim ask olsun arada kendimi gosteriyorumama :KK28::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK60:

erken yatsamda kalkamiyorum canim surekli uyku halindeyim :oops:

Ama bayadir buraya ugramiyordun kabul et:KK67: :KK70::KK70:

ben de iyidir ya :)
nöbetteyim de yemek söyledik, onu bekliyoruz, inşallah yeme fırsatımız olur :)
can sıkıntısı var çok fena bende.

Ayy yemek deme ben de cok açım :-) :-)
Nobette kalmissin ondan demek ki. Saatlerce bir hastanede o hasta senin bu hasta benim ugrasmak cooook zor eminim.
Ayrica ne yaptin? Hamile misin?

Nasil okuyabiliyosun yaa? Benim nefesim hic yetmiyor masallah sana :-)
Aynen esim duzenli gelse ben de erken yatarim ama inan bekarken de oyleydim. Namazi bekler kilar oyle yatardik :KK70::KK70:

Iyiyiz canim senden ne haber? Benim de canim sıkılıyor bos bos oturuyorum.
Izinli misiin bugun?

Ama bayadir buraya ugramiyordun kabul et:KK67: :KK70::KK70:

haklisin patron kabul ediyorum :KK45:bak kafama vurdun sasi ettin beni :confused: siddete hayir :stop:
bundan sonra daha cok ugrayacagim efenim :KK24::KK60:

Allah Allah niye acaba, ilaç falan mı kullanıyorsun canım?
Aman namaza dikkat, özen (!) Allah korusun namazsızlık hastalığından hepimizi... Amin.
yok canim hamileligim basladigindan beri uykuluum hep yine su aralar duzeldim gibi, ahhh ahhh su zihnim kotu seylere calisacagina biraz da namazi dusundurse bana :KK61:

@Bilgece canım sürekli okuyarak :-)

Çok seviyorum çünkü bir de Ahmet El Acemi'nin sesi ve okuyuşu çok hoş. Dinlerken ağlarım bazen.

Bu şekilde okuyarak, dinleyerek serilestiriyorum. Güzel oluyor. :KK68:

Ya su hani nefesini tutup sureyi bi seferde okuyan kimdi? En sonunda nefes yetmezliginden vefat etti. Adını hep unutuyorum. Ben onunla karistirdim. Yoksa onun gibi hayatta yapamazsin. Kimdi ya o?

Back
X