Bilgece ile Sohbete ;)))

Acizane kul Acizane kul :hosbuldum :) Allah bagislasin ne guzel masllah :) sevgil olanlara nisan ne Zaman derler... evli olana cocuk nezaman.. birinci cocuk olur simdi bende size ikinci kardes hayirlisiyla gelsin diyorum :) zamaninda :D ... :) cok guzel aile olabilmek :) ... dizi izlioyrmusun sende benim gibi :D:D

bilmiyorm canm otopsiye gndermişlerdi ama sonucu bilmiyorum koltkta astım ve kalp ile ilgili ilaçlar vardı dikkatimi çekti ama sebebini bilmiyorum.. neyse aramzda hamişler var canm kapatalım konuyu :))
ayy evet evet Allah hayirli ölüm versin diyorum..

hahah evet :KK70: offf zengin olana Kadar caliscam iste bakalim daha kac sene surcek :) sen caliyormusun.... :)

Ben calismiyorum. Ev hanimiyim. Koca parasi yiyorum :KK70::KK70::KK70:

Acizane kul Acizane kul :hosbuldum :) Allah bagislasin ne guzel masllah :) sevgil olanlara nisan ne Zaman derler... evli olana cocuk nezaman.. birinci cocuk olur simdi bende size ikinci kardes hayirlisiyla gelsin diyorum :) zamaninda :KK70: ... :) cok guzel aile olabilmek :) ... dizi izlioyrmusun sende benim gibi :KK70::KK70:

Amin canım sağol.
:KK14: boşanmak üzereyim.
Dizi izlerim evet ama çabuk sıkılırım.

coklu alinti :KK43: niye olnuyor anlamadim :S basiyorum coklu alintiya ama yazinca cikmiyor :S duzelir belki

Canım alıntı yapmak için benim yorumumun altında olan cevapla seçeneğine tıklıyorsun.

@Bilgece ben o botunu bulamadim -.- ekle botunu .... peki ne kusuruna gidiyorsun ? istetikden sonra hersey oluyor... el berecrin varsa eevden Dogru bile calisa bilirsin öyle calisan hanimlarda cok hayirlisi olsun senisn icin

Amin canım sağol.
:KK14: boşanmak üzereyim.
Dizi izlerim evet ama çabuk sıkılırım.

Canım alıntı yapmak için benim yorumumun altında olan cevapla seçeneğine tıklıyorsun.

oldu galiba su an :) saoool yeni birsey ögrendim = ) :KK49:

hayirlisi olsun.... senin icin ...

bende bir dizi izliyorum cogu zaten sacmaliyor

@Bilgece ben o botunu bulamadim -.- ekle botunu .... peki ne kusuruna gidiyorsun ? istetikden sonra hersey oluyor... el berecrin varsa eevden Dogru bile calisa bilirsin öyle calisan hanimlarda cok hayirlisi olsun senisn icin

Ben stilistlik kursuna gidiyorum. Ayy yook hic bana gore degil evde is yapıp satis yapmak :KK70::KK70::KK70::KK70:
O konularda cook tembelim. Bir kac dergiye moda Editörlugu icin basvurdum bakalim cevap bekliyorum :-)

Back
X