Bilgece ile Sohbete ;)))

ahahahah en sevdiğim ve tek yediğim erik, papaz eriği: )))))
sağol canım: ) :KK68::KK68::KK68:
sen meyvelerden en çok neyi seversin peki?

Rica ederim canım, benim de en sevdiğim
Bir bu ikincisi de çağla..
Resim-014-1024x768.webp

bilmiyorum ya aklı başına gelmiş ya da ayetel kürsüden :KK70:

evet gayet sakin,mahsundu, yuvamın yıkılmasını istemiyorum dedi. güzel güzel konustuk. sıkıntılarımı söyledim. dikkat edecegini,özenli olacagını söyledi. bakalım nolacak.

Ahahaha sen hep onun yuzune ayetel kursi oku :-) :-)
hadi hadi hayirlisi bakalim. Bence akli basina gelmis. Sensizlik zor gelmistir. Bi de gelirken cicek falan getirmis miydi?

Ahahaha sen hep onun yuzune ayetel kursi oku :-) :-)
hadi hadi hayirlisi bakalim. Bence akli basina gelmis. Sensizlik zor gelmistir. Bi de gelirken cicek falan getirmis miydi?

ben de onu dedim işte hala sallana sallana gelmişsin, bi çiçek almak bu kadar mı zordu dedim, gercekten hiç aklıma glmedi,gelseydi alırdım dedi. ruhsuz sey, sinir oluyorum.

ben de onu dedim işte hala sallana sallana gelmişsin, bi çiçek almak bu kadar mı zordu dedim, gercekten hiç aklıma glmedi,gelseydi alırdım dedi. ruhsuz sey, sinir oluyorum.

Canim ya benimkinin de aklina cicek almak pek gelmez. :-) ben de umursamiyorim zaten canli cicek soluyor yazik diyorum :KK70::KK70:
Bi sey isteyecegin zaman kizina soylet babasinin aklina soksun :KK70::KK70::KK70:
Peki esin su an nereye gitti?babanla falan konustu mu?

Canim ya benimkinin de aklina cicek almak pek gelmez. :-) ben de umursamiyorim zaten canli cicek soluyor yazik diyorum :KK70::KK70:
Bi sey isteyecegin zaman kizina soylet babasinin aklina soksun :KK70::KK70::KK70:
Peki esin su an nereye gitti?babanla falan konustu mu?

ben de cok önemsemem de e bunda da aklına gelmeyecekse ne zaman gelecek yahu pes
cicek dısında bir dediğimi iki etmez, öyle duygusal takılmaz. evde konusmadık,geldi aldı beni, dün arabaya bindim biraz gittik. ac mısın bir sey yıyecek misin basladı. yok tokum dedim. o zaman bir sey iç, yok dedim sagol. resmiyim gayet.:KK70::KK70:
konusup beraber eve geldik.
ne babam actı konuyu ne de o

evden cıkmadan babam, başımızın üstünde yerin var ama bir kere daha dene, kızını babasız bırakma dedi.:KK14:

A.s cnm. eşimle ayrılmıştık, dündün geldi, konstuk işte.

galiba evinize döndünüz öylemi?
bazı insanlar bazen posta istiyor, postayı yiyince aklı başına geliyor, yoksa o saksıları 1gr çalışmıyor bazen, seninkide az öyle...
ama yuvanız dağılmaz inş, ben dağılmaması gerektiğini düşünüyorum, yazık olur yoksa size...
herkes dönem dönem yaşıyor inan ne sıkıntılar....
imtihandayız işte.
"Zorsa sev, ama sevmiyorsa zorlama." (Hz. Mevlana)
diyor mevlana...:KK19:

Evet kızlar konuşma gayet sakin geçti. Derdini anlattı, dinledim. Ben anlattım, dinledi.

"Yuvamın yıkılmasını istemiyorum" dedi. Çok yumuşaktı. Sonra bize gittik beraber, kızımın babasını gördüğü anda ki sevincini anlatamam size.

Bi çay içti, oturdu. Sonra da annesinin evine gitti.
Şimdilik bu kadar...
Günaydın canım. Ben de hep öyle dua ettim. Allah ım hayırlısı ne ise onu bana hoş göster dedim.

Dün evden çıkmadan babam da öyle dedi. Başımızın üstünde yerin var ama bu çocuğun boynunu bükme dedi.Ya bilemiyorum çok dua aldığımi hissediyorum. Herkes bana "kötü biri değil" diyordu. Çünkü ben cok sinirliydim. Benim icin bitmişti, çocuk bile olsa...

Dün araba da gidiyoruz. Hemen "yemek yedin mi,aç mısın"diyor.
Ruhum aç dedim (Gülüyor) Karnım doyuyor. Bana daha özenli olursan bu evlilik yürür dedim.
Adam diyor ki, sadece yüzün gülsün istiyorum. Eeee o zaman kendini düzelteceksin. Neyse umarım bu sefer beni anlamıştır.

Dedim hala elin bomboş gelmişsin.
Ben acık sözlüyüm bilirsin, gercekten bir çiçek yaptırmak aklıma gelmedi dedi.

öfff çok duygulandım....
bence sende seviyorsun eşini, o zaten seviyor seni....

galiba evinize döndünüz öylemi?
bazı insanlar bazen posta istiyor, postayı yiyince aklı başına geliyor, yoksa o saksıları 1gr çalışmıyor bazen, seninkide az öyle...
ama yuvanız dağılmaz inş, ben dağılmaması gerektiğini düşünüyorum, yazık olur yoksa size...
herkes dönem dönem yaşıyor inan ne sıkıntılar....
imtihandayız işte.
"Zorsa sev, ama sevmiyorsa zorlama." (Hz. Mevlana)
diyor mevlana...:KK19:

Çok sevdiğim bir sözüdür.
Henüz değil canım, annemlerdeyim. Zaten tayin cikti. Ev bakmaya gidebiliriz. Bilmiyorum. Hep hayırlısı ne ise o olsun diyorum. :KK60:

Sen nasılsın canım?

Back
X