Bilgece ile Sohbete ;)))

aaaa bak bana yine bildirim gelmedi etiketlenmeme rağmen o_O

canımmm benim sesimi kestiler :KK70: haftaiçi işler çok yoğun haftasonuda malum yaz geldi biyerlere gidiyoruz derken uğrayamaz oldum buralara :KK19:

Evet canım öyle oluyo
havalar ısınınca insan dışarı atıyo kendini..
Öpüyorum, kolay gelsin.. :KK200:

canım oraya da baktım da tuzlu biraz ya :KK43:
o zaman sana tavsiyem canım akakce.com ya da cimri.com oraya gir en ucuz siteleri buluyo sende yapılan yorumlara göre site hakkındaki alırsın ben geçen ordan mutfak dolabı buldum yazlık için bi bak derim hem fikir olur

Ne kusuru, estağfurullah canım.

Evden ayrıldım. 2 hafta falan oluyor herhalde, sonra eşim geldi konuşmak için, konuştuk.
Devam kararı aldık. Allah utandırmasın İnşaAllah.
Bu sefer beni anladığını düşünüyorum. :KK51:
evden ayrıldığını söylemiştin en son:(
çok sevindim canım amin Rabbim utandırmasın inşallah anlamıştır eşin merak etme kararlılığını görünce daha bir farkına varmıştır Allah huzur versin canım çok mutlu oldum senin adına :KK36:

İyiyim cicim, yoktum h.sonu işlerim vardı..
Senden naber?
Ben de öperim.. :KK15:
bende haftasonu bakamıyorum cadımdan bi de yazlık işiyle uğrasıyoruz temizliği tamiri haftasonu haftaiçinden daha çok çalışıyorum valla bir de b,r yorgunum ki bu arlar sürekli uyuyasım var kime sorsam aynı seyi söylüyor herkes bitkin bezgin sonumuz hayrolsun valla :(

Merhaba herkese :KK54:
aynı aynı dmira dmira bende halsizim bu sıralar hiç birşey yapasım yok bezgin bekirim:KK12:
dimi yaa neden böyle ama dimi hiçbir şey yapasım yok kalkıp eşime yemek hazırlamaktan acizim bir tek kızıma bir şey demiyorum hop oturup hop kalkıyorum o da kendimden öte gördüğümden sanırım :( ama eşim bile isyan etti dün bu ne hal yaa noldu sana diyo :-)

dimi yaa neden böyle ama dimi hiçbir şey yapasım yok kalkıp eşime yemek hazırlamaktan acizim bir tek kızıma bir şey demiyorum hop oturup hop kalkıyorum o da kendimden öte gördüğümden sanırım :KK43: ama eşim bile isyan etti dün bu ne hal yaa noldu sana diyo :-)

bende iş yerindeyim akşam oluyo eve gidiyoruz yemek yapmayı geçtim yemesi bile dert valla o derece tembellik çöktü ama havadandır havadan :KK22:

Canik sakin ol aklina gelmemis olabilir mi acaba? Bi daha ararsa sorarsin telefonumu vermeyi dusunmuyor musun diye. Bakalim ne diyecek..

@Bilgece
Ben... Âcizane... Bana yaptığına karşılık hâlâ tlfnu vermiyor musun diye soracam!

Aliyoriz aliyoruz tabi selam hos geldin :KK66:

Estagfurullah cicim biz de boyle ogrendik :KK70::KK70: 25 yasindayim ev hanimiyim boyle iste ben de :KK68:

evden ayrıldığını söylemiştin en son:KK43:
çok sevindim canım amin Rabbim utandırmasın inşallah anlamıştır eşin merak etme kararlılığını görünce daha bir farkına varmıştır Allah huzur versin canım çok mutlu oldum senin adına :KK36:

Teşekkür ederim canım, yine dün geceden beri sinirliyim. Tekrar yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladım.
o_O

Back
X