- 22 Nisan 2015
- 19.180
- 116.702
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.041
İyi geceler kızlar, ben geldim..
@Bilgece m, nerdesin..
@Bilgece m, nerdesin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kızlar, ben geldim..
@Bilgece m, nerdesin..
şimdi tek mi kalıyo yanında annesi falan var mı? valla ramazanı tek geçirmek ona iyi bi ders olabilir![]()
kizlar ben geldim cinsiyetini ogrendik, erkekmis cinsiyiyeti bebegimin![]()
Her zaman canım bnm Allah utandırmasın pişmanlık vermesin inşallahDesteğin için teşekkür canım![]()
![]()
hayırlı saglıklı evlat olsun canım Allah birbirinize kavustur inşallah tebrik ederimmkizlar ben geldim cinsiyetini ogrendik, erkekmis cinsiyiyeti bebegimin![]()
günaydınGünaydın güzel bayanlarrrrhuzurlu mutlu bir gün olsun inşallahhhh
![]()
naber canım nasılsınngünaydıniinnşşaalllhhhh
![]()
Günaydınnn damdan düşer gibi olacak ama ya ilk çocuk mu ikinci miGünaydın millet. Nörüyosunuz?
İkinci. Kızım 24 aylık.Günaydınnn damdan düşer gibi olacak ama ya ilk çocuk mu ikinci mi
Hayirli ugurlu olsun hazalcim. Rabbim anali babali buyutsun. Hayirli saglikli bir evlat olsun insallah.
İnşaAllah canım.
Hayırlı olsun. Rabbim hayırlı evlat etsin.
hayırlı saglıklı evlat olsun canım Allah birbirinize kavustur inşallah tebrik ederimm![]()
iyiym canım işyerindeyim sen nasılsın :)naber canım nasılsınn
günaydın canım :)gunaydin hatunlar![]()
aynen canım bnde işteyim çalışıyorum sen ne iş yapıyodun bu arada kuzu hiç sormamıştımiyiym canım işyerindeyim sen nasılsın :)
günaydın canım :)
ya nasıl cesaret ettin bnm ödüm kopuyorrrİkinci. Kızım 24 aylık.
Valla hazır tempoya alışmışken devam ettirelim dedik. 32 yaşındayım ya şimdi kardeş yaparım ya hiç :) diye düşündüm.ya nasıl cesaret ettin bnm ödüm kopuyorrr![]()
memurum canım ben sen ?aynen canım bnde işteyim çalışıyorum sen ne iş yapıyodun bu arada kuzu hiç sormamıştım
Bu saatte mi?Selam millet kahvalti yapiyorumagir agir yapıyorum malum 1 ay yapamayacagim
![]()