Bilgece ile Sohbete ;)))

Oo ben hep gec yaparim. Zaten bu saatte kalktim :-) :-)
Selam bayanlar çok ama çooook yorgunum ramazan gelmeden temizlik yapayım dedim öldüm bittim çünkü ramazanda en iyi şekilde yemekler yapmam gerek offf hayat içine ettin gençliğimin :KK42:
Kiz oyle deme. Sen annenin yukunu neden omzuna almissin ki? Almamaliydin..

Temiz yapmıyor bende olmasam evi çöplük sanıp yakarlar çok mutsuzum bana dua et nolursun ömrüm hep böylemi geçicek :KK61:

Peki sen kucukken kim yapiyordu? Nasil temiz yapmiyor? Ayrica sen yapamadan duramazsin ki ablanda bile sabah kalkip evi temizleyip bir suru is yapıyordun. Yarin obur gun evlensen yine yaparsin. Kendini o ladar yorma ama. Insallah maddi durumu iyi biriyle evlenirsin ve evine yardimci cagirirsin dinlenirsin.

Peki sen kucukken kim yapiyordu? Nasil temiz yapmiyor? Ayrica sen yapamadan duramazsin ki ablanda bile sabah kalkip evi temizleyip bir suru is yapıyordun. Yarin obur gun evlensen yine yaparsin. Kendini o ladar yorma ama. Insallah maddi durumu iyi biriyle evlenirsin ve evine yardimci cagirirsin dinlenirsin.
Ben küçükken ablam yapıyordu çok erken evlendiği için yük küçük yaşta bindi omuzlarıma :( ah çok mutlu oldum teşekkür ederim evet öyle rahat biri değilim maalesef biraz rahat olmak istersim inşallah beni alan yandı zaten evlenene kadar sağlığım kalmaz çünkü

Ben küçükken ablam yapıyordu çok erken evlendiği için yük küçük yaşta bindi omuzlarıma :KK43: ah çok mutlu oldum teşekkür ederim evet öyle rahat biri değilim maalesef biraz rahat olmak istersim inşallah beni alan yandı zaten evlenene kadar sağlığım kalmaz çünkü

Evet rahat degilsin. Bu kötü iste. Azicik rahatla. Sen stres olursan kendine zarar verirsin.

Selam bayanlar çok ama çooook yorgunum ramazan gelmeden temizlik yapayım dedim öldüm bittim çünkü ramazanda en iyi şekilde yemekler yapmam gerek offf hayat içine ettin gençliğimin :KK42:

seni sürekli temizlik yapıp evde ordan oraya koşturan biri olarak hayal ediyorum :KK57: biraz rahat olsan :KK51:

Haklısın kendimi mahvediyorum :KK43:
canım b,raz kendine vakit ayır sürekli temizlik temizlik bir süre sonra takıntı oluyor bn önceden sildiğim yerden biri geçince avazım çıktığı kadar bagırıyordum habire sirkele sirkele don atlet piskopat gibiydim kazı kazı tırnaklarım soyulurdu ama noldu cocuk oldu kırıyo döküo atıo basedemedim bıraktım kendi haline :( o yüzden çok yorma kendibi biraz kendine vakit ayır ;)

canım b,raz kendine vakit ayır sürekli temizlik temizlik bir süre sonra takıntı oluyor bn önceden sildiğim yerden biri geçince avazım çıktığı kadar bagırıyordum habire sirkele sirkele don atlet piskopat gibiydim kazı kazı tırnaklarım soyulurdu ama noldu cocuk oldu kırıyo döküo atıo basedemedim bıraktım kendi haline :KK43: o yüzden çok yorma kendibi biraz kendine vakit ayır :KK66:
Kendime vakit ayırmak adına bi kitap okuyorum oda yorgunluktan halim kalırsa :(

ön muhasebe canım inşaat firmasında ama bende memur olmak istiyorum yaaa seneye kpss ye hazırlanacağım bakalım
inşallah canım ya Allah gönlüne göre versin :)

Aynen öyleyim :KK70: hemde hergün offff keşke rahat olabilsem keşkeeee :mad:
ne kadar aralıkla temizliyorsun nasıl bi temizlik yapıyorsun? şöyle bi toz almak mı yoksa dipköşe mi?

inşallah canım ya Allah gönlüne göre versin :)

ne kadar aralıkla temizliyorsun nasıl bi temizlik yapıyorsun? şöyle bi toz almak mı yoksa dipköşe mi?
Bugün badana yaptım dün halı yıkadım
Diğer günleri sen düşün hiiç iş yapmadığım günüm şöyle
Evi topla,bulaşık
Her yeri süpür her yerin tozunu al
Öğle yemeği ,akşam yemeği
Sele sele çamaşır as katla yerleştir
Evdeki 5 tane kocaman insanın arkasını topla hizmetini yap
Böyle :(

Back
X