- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.061
Selam bayanlar çok ama çooook yorgunum ramazan gelmeden temizlik yapayım dedim öldüm bittim çünkü ramazanda en iyi şekilde yemekler yapmam gerek offf hayat içine ettin gençliğimin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saatte mi?![]()
Kiz oyle deme. Sen annenin yukunu neden omzuna almissin ki? Almamaliydin..Selam bayanlar çok ama çooook yorgunum ramazan gelmeden temizlik yapayım dedim öldüm bittim çünkü ramazanda en iyi şekilde yemekler yapmam gerek offf hayat içine ettin gençliğimin![]()
Temiz yapmıyor bende olmasam evi çöplük sanıp yakarlar çok mutsuzum bana dua et nolursun ömrüm hep böylemi geçicekOo ben hep gec yaparim. Zaten bu saatte kalktim![]()
Kiz oyle deme. Sen annenin yukunu neden omzuna almissin ki? Almamaliydin..
Temiz yapmıyor bende olmasam evi çöplük sanıp yakarlar çok mutsuzum bana dua et nolursun ömrüm hep böylemi geçicek![]()
Ben küçükken ablam yapıyordu çok erken evlendiği için yük küçük yaşta bindi omuzlarımaPeki sen kucukken kim yapiyordu? Nasil temiz yapmiyor? Ayrica sen yapamadan duramazsin ki ablanda bile sabah kalkip evi temizleyip bir suru is yapıyordun. Yarin obur gun evlensen yine yaparsin. Kendini o ladar yorma ama. Insallah maddi durumu iyi biriyle evlenirsin ve evine yardimci cagirirsin dinlenirsin.
Ben küçükken ablam yapıyordu çok erken evlendiği için yük küçük yaşta bindi omuzlarımaah çok mutlu oldum teşekkür ederim evet öyle rahat biri değilim maalesef biraz rahat olmak istersim inşallah beni alan yandı zaten evlenene kadar sağlığım kalmaz çünkü
Haklısın kendimi mahvediyorumEvet rahat degilsin. Bu kötü iste. Azicik rahatla. Sen stres olursan kendine zarar verirsin.
Selam bayanlar çok ama çooook yorgunum ramazan gelmeden temizlik yapayım dedim öldüm bittim çünkü ramazanda en iyi şekilde yemekler yapmam gerek offf hayat içine ettin gençliğimin![]()
ön muhasebe canım inşaat firmasında ama bende memur olmak istiyorum yaaa seneye kpss ye hazırlanacağım bakalımmemurum canım ben sen ?
Aynen öyleyimseni sürekli temizlik yapıp evde ordan oraya koşturan biri olarak hayal ediyorumbiraz rahat olsan
![]()
canım b,raz kendine vakit ayır sürekli temizlik temizlik bir süre sonra takıntı oluyor bn önceden sildiğim yerden biri geçince avazım çıktığı kadar bagırıyordum habire sirkele sirkele don atlet piskopat gibiydim kazı kazı tırnaklarım soyulurdu ama noldu cocuk oldu kırıyo döküo atıo basedemedim bıraktım kendi halineHaklısın kendimi mahvediyorum![]()
Kendime vakit ayırmak adına bi kitap okuyorum oda yorgunluktan halim kalırsacanım b,raz kendine vakit ayır sürekli temizlik temizlik bir süre sonra takıntı oluyor bn önceden sildiğim yerden biri geçince avazım çıktığı kadar bagırıyordum habire sirkele sirkele don atlet piskopat gibiydim kazı kazı tırnaklarım soyulurdu ama noldu cocuk oldu kırıyo döküo atıo basedemedim bıraktım kendi halineo yüzden çok yorma kendibi biraz kendine vakit ayır
![]()
inşallah canım ya Allah gönlüne göre versin :)ön muhasebe canım inşaat firmasında ama bende memur olmak istiyorum yaaa seneye kpss ye hazırlanacağım bakalım
ne kadar aralıkla temizliyorsun nasıl bi temizlik yapıyorsun? şöyle bi toz almak mı yoksa dipköşe mi?Aynen öyleyimhemde hergün offff keşke rahat olabilsem keşkeeee
![]()
yazık kuzum ya sanada yani çık gez azıcık yarın öbür gün evlenince zaten hep böyle koşuşturcan bekarlıgında biraz rahat olKendime vakit ayırmak adına bi kitap okuyorum oda yorgunluktan halim kalırsa![]()
inşallah kuzum bakalım nerdesin peki nerde çalışıyorsninşallah canım ya Allah gönlüne göre versin :)
ne kadar aralıkla temizliyorsun nasıl bi temizlik yapıyorsun? şöyle bi toz almak mı yoksa dipköşe mi?
Bugün badana yaptım dün halı yıkadıminşallah canım ya Allah gönlüne göre versin :)
ne kadar aralıkla temizliyorsun nasıl bi temizlik yapıyorsun? şöyle bi toz almak mı yoksa dipköşe mi?
Arkadaş yok dışarı istediğim zaman çıkamıyorumyazık kuzum ya sanada yani çık gez azıcık yarın öbür gün evlenince zaten hep böyle koşuşturcan bekarlıgında biraz rahat ol![]()
hmmm o zaman biraz daha acı canım kendine tabiki sorumluluklarını yerine getir ama biraz da kendine iyi davran yap ama kendini harab etmeArkadaş yok dışarı istediğim zaman çıkamıyorumanladın sen
Tamam canım çok sağolhmmm o zaman biraz daha acı canım kendine tabiki sorumluluklarını yerine getir ama biraz da kendine iyi davran yap ama kendini harab etme![]()