Bilgece ile Sohbete ;)))

İnşallah umarım Allah duyar dualarınızı.Konuyu biraz saptırcam ama ayıptır sorması sahur için ne yemeyi düşünüyorsunuz :KK70: hanece oturmuş düşünüyoruz da ne tok tutar ne susatmaz diye ben de sizlere danışmak istedim :oops:

Valla canim ben sahur yapmıyorum. Esime kahvaltilik hazirliyorum :-)

kızlar kızlar nasılsınız?
benim canım sıkkın.
mens oldum galiba.
yav koskoca 9 hafta olmadım en son , bari bu sefer ramazanda da olmayaydım da firesiz geçireydim ne güzel olurdu :))
daha ilk haftadan yalan oldu oruç.
Ayy canim snei unuttum yaa hayirli ramazanlar. Ben de 3 gun sonra olucam büyük ihtimalle :-)

@Bilgece nasıl naziksin nasılll düşüncelisiiin:KK60: senin de ramazan ayın mübarek olsun. Allah ibadetlerini kabul etsin. Dualarını da:KK39::KK37: tamamdır csnım benim. Şuan müsait değilim ilk namazda aklımdasınHoppapıtırcık yeğen istiycem Rabbimden :KK36:sen de bana eder misin hukuk kazanmam için:KK37: içinden gelirse et yük etmiym boynuna et diyip:KK35:
Ayy canimsin ederim tabi etmez miyim yaa?? Insallah gonlundeki en hayirlisi olur..

Kızlar yarınki menuye fikir verin. Misafirim var ilk iftara
Tam adamina sordun :-) ben firinda güveç pilav yanina et hosaf salata yapardim herhalde :-) bi de icli kofte :-)

Valla canim ben sahur yapmıyorum. Esime kahvaltilik hazirliyorum :-)

Ayy canim snei unuttum yaa hayirli ramazanlar. Ben de 3 gun sonra olucam büyük ihtimalle :-)

Ayy canimsin ederim tabi etmez miyim yaa?? Insallah gonlundeki en hayirlisi olur..

Tam adamina sordun :-) ben firinda güveç pilav yanina et hosaf salata yapardim herhalde :-) bi de icli kofte :-)
oow bilgecem ben bunca şeyi yapamam ki :-)

Allah razı olsun bilgecemmm..
Allah cümlemize hayırlı ramazanlar geçirmeyi nasip etsin inşiallah..
Gönlünde banada bi parça yer ayırdığınız için çok teşekkür ederim kardeşim bu ve daha nice ramazanları Rabbim ailenle sevdiklerinle geçirmeyi nasip etsin inşiallah.. Rabbim gönlünde ne Dileğin varsa kabul etsin canm benim.
O güzel kaslarının arasından öptüm seni canmmm;)

@Bilgece nasıl naziksin nasılll düşüncelisiiin:KK60: senin de ramazan ayın mübarek olsun. Allah ibadetlerini kabul etsin. Dualarını da:KK39::KK37: tamamdır csnım benim. Şuan müsait değilim ilk namazda aklımdasınHoppapıtırcık yeğen istiycem Rabbimden :KK36:sen de bana eder misin hukuk kazanmam için:KK37: içinden gelirse et yük etmiym boynuna et diyip:KK35:
Ne tatli yazmissiniz:) ben size edecegim.benimde 4 temmuzda kpss em var.zahmet olmayacaksa eger benim icinde dua edermisin...;)

Kızlar yarınki menuye fikir verin. Misafirim var ilk iftara
Güzel bi pilav yap, bi kayısı hoşafı. Hoşafı şimdi yap ama. Soğuduğunda dolaba koy ki yarın buz gibi olsun:) bütçen varsa et sote. Malum eti utanmasalar 500 lira yapacaklar :D Güzel bi salata. Sıcacık pide. O kadar:))

Ne tatli yazmissiniz:) ben size edecegim.benimde 4 temmuzda kpss em var.zahmet olmayacaksa eger benim icinde dua edermisin...:KK66:
Ben de taaa seneye giricem:))) yaş oldu 25:D neyse abartmayayım:)) teşekkür ederim bu arada o sizin tatlılığınız efenim ;) estağfurullah ne zahmeti:) dediğim gibi şuan namaza uygun değilim ama sade dua edeyim:) ilk namazla da hem sana hem bilgeceye inşallah;))

Güzel bi pilav yap, bi kayısı hoşafı. Hoşafı şimdi yap ama. Soğuduğunda dolaba koy ki yarın buz gibi olsun:) bütçen varsa et sote. Malum eti utanmasalar 500 lira yapacaklar :D Güzel bi salata. Sıcacık pide. O kadar:))
pide iyi fikir :-) ayy iyiki varsınız yaa. Fikşr alışverişi guzel oluyo

ayy canımm benimm.. Noldu butler mi var daha

Yok çok şükür büte kalmadım ama seçimden dolayı ertelenen sınavım vardı o nu bekliyorum :KK42: en normallerinden söyliyim o zaman mesela geçen yaptığım şey var kırmızı soğanla mantarı soteledim tabakta en alta onu koydum sonra onun üzerine bonfileyi kızartıp koydum sonra bonfilenin üzerinede galetaları kırıp zeytinyağı biberiye kekik falan baharatladım sonra hepsini biraz daha kıtır olsun diye fırına verdim lezzetli oldu. Güveç yanına değil tabide başka akşama olabilir :KK25:

Yok çok şükür büte kalmadım ama seçimden dolayı ertelenen sınavım vardı o nu bekliyorum :KK42: en normallerinden söyliyim o zaman mesela geçen yaptığım şey var kırmızı soğanla mantarı soteledim tabakta en alta onu koydum sonra onun üzerine bonfileyi kızartıp koydum sonra bonfilenin üzerinede galetaları kırıp zeytinyağı biberiye kekik falan baharatladım sonra hepsini biraz daha kıtır olsun diye fırına verdim lezzetli oldu. Güveç yanına değil tabide başka akşama olabilir :KK25:
hmm guzel fikirmiş deniycembirgun. Mutfakla aran iyi sanırım :-)

Back
X