- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.181
Amin canım Rabbim tuttuğumuz oruçları ettiğimiz duaları kabul eder inş. Senin de ramazan ayın mübarek olsun canım benim çok Tşk ederim anıldığım için :* dualarında biz kardeşlerinide unutma bilgecem hayırlı ramazanlar tüm arkadaşlarmıza bol bol dua ile..@Acizane kul @tamdem @kurk mantolu madonna @CathyLizzie @marcello @braindamage @lavantakokulusandik @meyra_ @eflalim_Verda_ @Saksi_Degilim_Ben @amberin @Pisi-
mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy
Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dombik @Crusher @avucdolusudua @Sedef-armina @-Piraye @1Sen @Anti Depresan @asya cansu erhan
aylleen
aynurell @bebem-1221 @Beggg @birkibirki @Berenimbo @benlacivert @dmira @brokenangel26 @ervamerve @esmerm91 @Sibelll @evlimutluamacocuksuz @Sephoraa
Feraceli @firdevscansu @findiklinescafe @hazal87 @izguben @leylmira @Lissam @Masmavi_ @MissPoine @nickimikim7 @nsuu @prensess38 @Samsonn @sare_sare @Silent_women @vanilyalimuffin @zipzip @_AgLaTaN KaFe_ @nuryolu @-adre-
@FrKafka
@zxshermine
@cryptic
Ve nicki aklima gelmeyen diger arkadaslar hepinizin ramazani mübarek olsun. Hayirlara vesile olsun insallah. Dualarinizda beni de unutmazsaniz cok sevinirim![]()