- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.261
hehe çok tatlısın bu kadar hassas düşünmen çok güzel maşallahBilgilendirme için teşekkür ederim
İçim rahatladı :)
Kimse söylemedi.
Bir genç kız olarak,kendi bedeni dısında başka bir bedenin mahrem bölgelerini resim olarak da olsa görünce bozulacağını düşündüm...
İnternetten baktım dediğiniz gibi :) ama böyle bir durumda içinizde bir şüphe olursa abdest alabilirsiniz ama zorunlu bir şart değildir diyor :)
Eşlet zaten birbirine helal dediğinizde haklısınız :)
Bu vesileylede dinle ilgili sohbet etmiş olduk :)
Son olarak delirmedim.Sadece bu güzel günleri,bir şeyin günah olabilecek şüphesine yer vermeden geçirmek istiyorum...:)

Tünaydınn :)
bu konuda halk arasında da ay abdestim bozuldu esprileri çok olur ya gerçekten öyle hemen bozulabileceğini sanan çok insan var bilgi için teşekkürler bilgeceAynen ya ohh hava cok guzel sukurler olsun Rabbime.
Ayy canim cnaimmm benim tavrim boyle gercek anlamda delirmek degil kizalinma. Hani biri bir sey anlatirken soyle tebessum ederek ayy delirdin mi kuzum derler ya oyle yani
ramazan hassasiyeti cok guzel bir sey tabiki snei tebrik ederim insallah hep boyle olursun ama bana siz drme be kuzum. Sizli bizli konusma olur mj??
![]()