• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Zaten hep benim konum kapatilir esracim. Anlamadim gitti valla :KK70::KK70: ayrica rica ederim ne demek. Hemen sip diye paylastim. Rahatladim :KK48:
eline sağlık canım....:KK60:valla ben de okudum rahatladım...:KK53:
siyaset forumu yalan yancı haberlerle dolu...tabi chess i ayırıyorum....

Bana biraz kavgalarda yalnız kalınınca adam toplayıp gelinirya onu çağrıştırdı da :KK48:
ekşınlı konu olduğunda başka arkadaşları da çağırıyorum...sıkıntı yok yani....ayrıca hiçbir konuda bilgece ile birbirimizi tastikler mesaj yazmayız... amacım bu olsaydı böyle durumlar ortaya çıkardı....

Orgutlenmek mi? Orgutlenmeye ne ihtiyacimiz var kuzum? Acilan konulari birbirimize soyluyoruz. Bunda ne sorun var?

ekşınlı konu olduğunda başka arkadaşları da çağırıyorum...sıkıntı yok yani....ayrıca hiçbir konuda bilgece ile birbirimizi tastikler mesaj yazmayız... amacım bu olsaydı böyle durumlar ortaya çıkardı....
örgütleniyorsunuz beni çağırmıyorsunuz aşk olsun :KK12::63:

:D:D:D

örgütleniyorsunuz beni çağırmıyorsunuz aşk olsun :KK12::63:

:KK70::KK70::KK70:
ayyy unutmuşum pardon....halbuki örgüt dediğin kalabalık olur dimi....:KK70::KK70:
11 eylül saldıırısını üzerimize yıkmasalar....
ya da ne bileyin örgütleşerek topic e girmekten müebbet yemesek:KK70:
konuyu da konunun muattabı kapatmış...en zevkli kapatma olsa gerek:KK70:

ayyy unutmuşum pardon....halbuki örgüt dediğin kalabalık olur dimi....:KK70::KK70:
11 eylül saldıırısını üzerimize yıkmasalar....
ya da ne bileyin örgütleşerek topic e girmekten müebbet yemesek:KK70:
konuyu da konunun muattabı kapatmış...en zevkli kapatma olsa gerek:KK70:

Sorry bebek. Bundan sonra orgutumuzun lideri sensin :KK70::KK70: oynak başı ahahaha:KK70::KK70::KK70:

Ask olsun yani..

Beni de cagirmiyorsunuz :63:

illaki söyleteceksiniz bana Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben :63:

Back
X