- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.321
Hoşgeldim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık karar verseler de biz de ne olduğumuzu bilsek...Yav cete dediler yetmedi örgüt dediler. Ahhh ahhh![]()
bu akidiş topicin müdavimi mi yoksa beni mi takip etmiş![]()
örgütünüzün muhbiri ben olayımm![]()
Hos geldin sen biz de orgute yeni eleman ariyorduk. Yas kac meslek ne kimsin hahahah saka saka alinma samimi oomak istedimHoşgeldim ben
artık karar verseler de biz de ne olduğumuzu bilsek...![]()
tamam ol...bende sözcüsü olurum ama benim üslubum bozuk(öyle diyolla)bilgece olsun...örgütünüzün muhbiri ben olayımm![]()
gizliden gel dedik sana al işte noldu![]()
tamam ol...bende sözcüsü olurum ama benim üslubum bozuk(öyle diyolla)bilgece olsun...![]()
Tekliflere acıgım Valla hemen alın beni :))Muhbir esra olmus oluyor ama![]()
Hos geldin sen biz de orgute yeni eleman ariyorduk. Yas kac meslek ne kimsin hahahah saka saka alinma samimi oomak istedim
He yaaa![]()
gerçekten dan diye söyledim uluorta yerde...olacak iş migizliden gel dedik sana al işte noldu![]()
yok yok sen iyisin.....Benim uslubim da pek iyi sayilmaz be esra.![]()
Tekliflere acıgım Valla hemen alın beni :))
yok yok sen iyisin.....![]()
Önüme bu çıktı diyelim :)Evet deniz kimsin bakalim? Neden bizim topik? Orgut lafini duyunca mi geldin yoksa??![]()
Önüme bu çıktı diyelim :)
Kimim ben hmm kendi halinde olamayan biri diyelim :)
ama surekli banlanirim. Son zamanlarda hic banlanmiyorum o yuzden sozculugu hic banlanmayan
Saksi_Degilim_Ben e devrediyorum
![]()
Önüme bu çıktı diyelim :)
Kimim ben hmm kendi halinde olamayan biri diyelim :)
wuuwww o banlanmamış mı....tamam o da sözcü olsun....milleti tatlı dille çileden çıkarsın...ama surekli banlanirim. Son zamanlarda hic banlanmiyorum o yuzden sozculugu hic banlanmayan
Saksi_Degilim_Ben e devrediyorum
![]()
aranızda en uslu üye benim sanırım
hmm çok şüpheli cevaplar![]()
wuuwww o banlanmamış mı....tamam o da sözcü olsun....milleti tatlı dille çileden çıkarsın...![]()
Bende öyle düşünüyorumaranızda en uslu üye benim sanırım
hmm çok şüpheli cevaplar![]()
Kimsin deyince aklıma direkt kişisel kimliğim geldi pardon :)Kendi halinde olamayan??? Himmmmm ilgincmis. Biz de kendi halimizde biriyiz. 25 yasindayim evliyim cocuksuzum. Calismiyorum boyle iste![]()
Kiz hic banlanmamak nasil bir duygu??![]()
Hahahah evet. Ne de olsa kimse ona takmamis o yuzden kiblenmez de. Benim bir arkadasim alenen bir uyeye hakaret etti ama taninmadigi icin o uye bile kiblemedi yani ve banlanmadi dusun. Kiz banlanayim dedi ama banlanamadi bile![]()