- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.341
Kimsin deyince aklıma direkt kişisel kimliğim geldi pardon :)
Bende 23 yaşında bekar çocuksuz bir genç
Ay yok kimliginizi neden sorayim canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsin deyince aklıma direkt kişisel kimliğim geldi pardon :)
ben de böle gezecem o zaman artık....
bi yorum yapıyorum 10 kişi birden alıntılıyorlar....artık korkar olduk yorum yapmaktan...baksana takibe başlamışlar![]()
Evet, genelde dedektifAy yok kimliginizi neden sorayim canim![]()
genel tanitim yani
memnun oldum deniz. Okuyor musun?
1 kerecik banlandım polemiktendi sanırımKiz hic banlanmamak nasil bir duygu??![]()
Hahahah evet. Ne de olsa kimse ona takmamis o yuzden kiblenmez de. Benim bir arkadasim alenen bir uyeye hakaret etti ama taninmadigi icin o uye bile kiblemedi yani ve banlanmadi dusun. Kiz banlanayim dedi ama banlanamadi bile![]()
Bende öyle düşünüyorum![]()
ikametgahını teslim ettin mi konu sahibineKimsin deyince aklıma direkt kişisel kimliğim geldi pardon :)
Evet, genelde dedektif![]()
1 kerecik banlandım polemiktendi sanırımbi dahada bişey diyeceksem diyorum çekiliyorum tekrar tekrar aynı kişiyle muhatap olmuyorum
ikametgahını teslim ettin mi konu sahibine![]()
Bir ikametgahım yok malesef ( : olsaydı teslim edermiydim bilemedim :)1 kerecik banlandım polemiktendi sanırımbi dahada bişey diyeceksem diyorum çekiliyorum tekrar tekrar aynı kişiyle muhatap olmuyorum
ikametgahını teslim ettin mi konu sahibine![]()
Dedektif romanlar okuyorumDedektiflik mi okuyorsun? Anlamadim
Ben herhalde 20 kere banlanmisimdir simdiye kadaranca akillandim hahaha
evet sen gittin mi gelmek bilmiyosunDedektiflik mi okuyorsun? Anlamadim
Ben herhalde 20 kere banlanmisimdir simdiye kadaranca akillandim hahaha
Bir ikametgahım yok malesef ( : olsaydı teslim edermiydim bilemedim :)
deniz yaktırdın bize devreleri denizDedektif romanlar okuyorum
Okul olarak turizm okudum bitirdim
Dedektif romanlar okuyorum
Okul olarak turizm okudum bitirdim
evet sen gittin mi gelmek bilmiyosun
deniz yaktırdın bize devreleri deniz![]()
en iyisi valla ben de vermiyordum bi ara bu gün yine vermiş bulundum ahhh bennAynen ben de. O yuzden siyasete cok nadir takılıyorum artikya da alintilara cevap vermiyorum hahshsh
Hayırlı akşamlar olsun. Bi çay vereniniz yokmu erenler![]()
Buna ilerde siz karar verin :))Ben oyle romanlar okusam psikolojim tamamen cokerdi![]()
Örgüt kokusunu uzaydan bile alırım :))Hahajaj cidden yeni uye arkadaş hemi de dedektif romanlari okuyor. Insan bi tirsiyor neden biz, nerden buldun diye![]()
Buna ilerde siz karar verin :))
Ya evet bende gizlice dinleyeyim dedim örgütü çay kaşığı şıkırtısına dayanamadımAaaa sana çayın en guzelini veririz yaaa ne demek canimOrgutumuzle ilgili toplanti yapiyoduk
![]()
Ya evet bende gizlice dinleyeyim dedim örgütü çay kaşığı şıkırtısına dayanamadım![]()
Başarılı o zamanSen zaten bizi su an çökerttin deniz![]()