• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Himmm ama geyik bolumdr her sey serbest degil miydi? Ne konusacakssniz orda konusun diyorsun bazen abla..
Siyasetle ilgili Konuları burda konuşmayın, geyik yapıyorsunuz tamam ama siyaset siyasette konuşulur, gıyabında Konuşmalar olunca başka üyelerde müdahil olur kavga çıkar. Geyik diye herseyde serbest değil.

Mune Mune abla ya birden çıkınca korkutuyorsun yaaa:KK17: ama ben seni seviyorum Allah rızası için:KK60:
Oyalama beni sevgi pıtırcığı, bir sürü bildirim olmuş yine, cımbızı şaklata şaklata geziyorum, orucu açtım beynim kendine gelmeden sitede buldum kendimi zaten:KK70:

Öpüyorum seni ve herkesi:KK15:
Mune Kaçar:KK55:

Allah Allah.. tamam oyle olsun ne diyeyim..
Bilgece Allah Allah diyorsun da sanırım profilleri de takip etmiyorsun, profillere bile siyasi yorum yazıldığında yazmayın ikazında bulunuyorum, farkındayım yine sana özel bir uygulama sanıyorsun ama üzgünüm değil;)

ohh hadi geçmiş olsun :KK66: nasıl geçti peki sınavların?
iyiyim çok şükür sallan yuvarlan geçniyoruz işte :KK70:

aleykumselam hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın :KK69::KK25:
Çok iyi geçti bu sene üniversiteli olabileceğim herhalde :KK45: tepetaklak olmayasın dikkat et :KK70:

Back
X