• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Heee o benim :KK45: ay nasilsin adrecim? Bebek nasil? Ayrica hani hamile kalinca profil fotonu degistirecektin ne oldu :KK53:
yaa uff degıstırdım de kıyamadım kızıma yaa özdesleşmısım kızımla ben :KK45::KK45:
arayıstayım tam ha bu dedıgım bısey bulunca degıstırcemmm bız ıyıyız hamdolsun ıns bı sorun yoktur yarın doktora gıdecez bakalım kalp ıcın

selamlar nasılsınız millet?
evime geldim şükür, dün iftardan sonra hiç hız kesmedik valla çok yoruldum.
selam canim iyiyiz sukur. Sen nasilsin? Eve gelince hemen uyiyorsundur degil mi?

yaa uff degıstırdım de kıyamadım kızıma yaa özdesleşmısım kızımla ben :KK45::KK45:
arayıstayım tam ha bu dedıgım bısey bulunca degıstırcemmm bız ıyıyız hamdolsun ıns bı sorun yoktur yarın doktora gıdecez bakalım kalp ıcın
Hadi hayirlisi olsun. O kalp atislarini da guzelce duyarsin insallah. Sonra da saglicakla hayirlisiyla kucagina alirsin. ;)

selam canim iyiyiz sukur. Sen nasilsin? Eve gelince hemen uyiyorsundur degil mi?
iyi diyelim iyi olsun canım :)
aslında pek uyumuyorum ya, bazen dayanamayıp sızıyorum ama :))
kayınvalidemlere gidecektik de kocamı uyandıramadım bir türlü.
gitsek iyiydi aslında, öbür türlü çekemicem hiç bi an önce çıksın aradan.
kocam zaten gidip annesine söylemiş niye aramadınız filan diye, kayınvalidem de aradı kusura bakma filan diye, bi de kocama kızdım ne diye gidip söylüyorsun dedim, söyleme diye kaç kere tembihledim çünkü.

iyi diyelim iyi olsun canım :)
aslında pek uyumuyorum ya, bazen dayanamayıp sızıyorum ama :))
kayınvalidemlere gidecektik de kocamı uyandıramadım bir türlü.
gitsek iyiydi aslında, öbür türlü çekemicem hiç bi an önce çıksın aradan.
kocam zaten gidip annesine söylemiş niye aramadınız filan diye, kayınvalidem de aradı kusura bakma filan diye, bi de kocama kızdım ne diye gidip söylüyorsun dedim, söyleme diye kaç kere tembihledim çünkü.

Bosver soylemekle iyi etmis kocan. Bir dahakine haber verirler hic olmazsa. :-) Ailede tek çalışan gelin sen misin?

Hadi hayirlisi olsun. O kalp atislarini da guzelce duyarsin insallah. Sonra da saglicakla hayirlisiyla kucagina alirsin. :KK66:
amın cnm ınsallahh sen neler yapıosun ablanın bebıs nasıl buyumustur tosbık

Back
X