- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #13.401
Selamhoşgeldin naber?
hosbuldum hamilelik SIKINTILARI disinda iyiyim sukur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamhoşgeldin naber?
iyiyiz hazalcim sen nasilsin??selam kizlar nasilsiniz?![]()
Bir dürtmediniz beni burda neler kacirmisimmmm
A hamile misin ya ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhosbuldum hamilelik SIKINTILARI disinda iyiyim sukur.
buralarda erbişeyi bilen bı bilge varmıs dediler![]()
sagol canim iyi olmaya calisiyorum.iyiyiz hazalcim sen nasilsin??
Bilemedik agam affet![]()
ya ben seninle yenimi konusuyorum onceden konustuk diye hatirliyorum yinemi karistiriyorum acabaA hamile misin ya ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Konuşmuştuk ama ben bayadır girmiyordum ders filan çalıştım dasagol canim iyi olmaya calisiyorum.
oruc nasil geciyor?
ya ben seninle yenimi konusuyorum onceden konustuk diye hatirliyorum yinemi karistiriyorum acaba
sagolasin aminn![]()
sagol canim iyi olmaya calisiyorum.
oruc nasil geciyor?
ya ben seninle yenimi konusuyorum onceden konustuk diye hatirliyorum yinemi karistiriyorum acaba
sagolasin aminn![]()
frıda kahlo kod adıyla gezıyomus bır de merak ettık geldıkOyle miymis yav Allah Allahnerdeymis ciksin ortaya
![]()
frıda kahlo kod adıyla gezıyomus bır de merak ettık geldık![]()
![]()
![]()
yaa uff degıstırdım de kıyamadım kızıma yaa özdesleşmısım kızımla benHeee o benimay nasilsin adrecim? Bebek nasil? Ayrica hani hamile kalinca profil fotonu degistirecektin ne oldu
![]()
selam canim iyiyiz sukur. Sen nasilsin? Eve gelince hemen uyiyorsundur degil mi?selamlar nasılsınız millet?
evime geldim şükür, dün iftardan sonra hiç hız kesmedik valla çok yoruldum.
Hadi hayirlisi olsun. O kalp atislarini da guzelce duyarsin insallah. Sonra da saglicakla hayirlisiyla kucagina alirsin.yaa uff degıstırdım de kıyamadım kızıma yaa özdesleşmısım kızımla ben
arayıstayım tam ha bu dedıgım bısey bulunca degıstırcemmm bız ıyıyız hamdolsun ıns bı sorun yoktur yarın doktora gıdecez bakalım kalp ıcın
iyi diyelim iyi olsun canım :)selam canim iyiyiz sukur. Sen nasilsin? Eve gelince hemen uyiyorsundur degil mi?
iyi diyelim iyi olsun canım :)
aslında pek uyumuyorum ya, bazen dayanamayıp sızıyorum ama :))
kayınvalidemlere gidecektik de kocamı uyandıramadım bir türlü.
gitsek iyiydi aslında, öbür türlü çekemicem hiç bi an önce çıksın aradan.
kocam zaten gidip annesine söylemiş niye aramadınız filan diye, kayınvalidem de aradı kusura bakma filan diye, bi de kocama kızdım ne diye gidip söylüyorsun dedim, söyleme diye kaç kere tembihledim çünkü.
amın cnm ınsallahh sen neler yapıosun ablanın bebıs nasıl buyumustur tosbıkselam canim iyiyiz sukur. Sen nasilsin? Eve gelince hemen uyiyorsundur degil mi?
Hadi hayirlisi olsun. O kalp atislarini da guzelce duyarsin insallah. Sonra da saglicakla hayirlisiyla kucagina alirsin.![]()
amın cnm ınsallahh sen neler yapıosun ablanın bebıs nasıl buyumustur tosbık
Oyy buyudu buyumez mi? Teyzesinin bitanesi o ya. Cok tatli masallah. Ben de evdeyim ugrasip duruyorum canim. Simdi esim geldi cikiyorum tekrar gorusuruz insallah![]()
3 erkek kardeşler, 2si evli, biri daha 22 yaşında filan işte.Bosver soylemekle iyi etmis kocan. Bir dahakine haber verirler hic olmazsa.Ailede tek çalışan gelin sen misin?