• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Merhaba :) Ben de sohbet edip kaynaşmaya geldim tabii kabul ederseniz :KK15:

Ederiz tabiki ne demek. Fakat benim simdi cikmam lazim. Sen arkadaslarla kaynas kendini kisaca tanit insallah ben gelince daha da muhabbet ederiz. mero95 mero95 kuzum ilgilen misafirimizle ;)

Ooo seni kore hayranı senii :KK70:
İnşallah gidersinizz doyaa doyaa gezersiniz :KK66:
Bu dua eden yardımcınada dönüşte bir ufak hediye alırsın artık :KK70: :KK70: :KK70:
Bir ara ramazandan sonra kore japon kültürü dizisi vs muhabbeti yapalım :KK66:
Malum ramazan ibadet ayımız...İyi bir şekilde değerlendirmeliyiz..:KK200::KK51:

Aaaaa getiririm tabi ask olsun. Ayrıca kore dizilerine bayiliyorummmm. Cok seviyorum :-)

Ben degilim gari
Arkadan 25
Onden 30
Kafakagidinda 38 im
Yaslandikkkk

Amaaan ne yaslisi? Masallah daha gencsin. Onemli olan ruh. Valla ben seni küçük saniyordum. Yani 23 falan saniyordum :-)

Ederiz tabiki ne demek. Fakat benim simdi cikmam lazim. Sen arkadaslarla kaynas kendini kisaca tanit insallah ben gelince daha da muhabbet ederiz. mero95 mero95 kuzum ilgilen misafirimizle :KK66:

Aaaaa getiririm tabi ask olsun. Ayrıca kore dizilerine bayiliyorummmm. Cok seviyorum :-)

Amaaan ne yaslisi? Masallah daha gencsin. Onemli olan ruh. Valla ben seni küçük saniyordum. Yani 23 falan saniyordum :-)
Ay agzin bal yesin
Ikizler yakinda 17 olacak
Su cadida 3 yasinda

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    84,2 KB · Görüntüleme: 48
Ederiz tabiki ne demek. Fakat benim simdi cikmam lazim. Sen arkadaslarla kaynas kendini kisaca tanit insallah ben gelince daha da muhabbet ederiz. mero95 mero95 kuzum ilgilen misafirimizle :KK66:
Teşekkür ederim :)
Öyleyse kısaca kendimi tanıtayım; Adım Hilâl, İstanbul'dayım ve son yazılanlara şöyle bir baktım da sizlere göre yaşlıyım. :KK22: ( 32 :KK34: ahhh ben bile alışamadım hâlâ. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor:KK17:)

mero95 mero95 ağzından bal damlıyo kız.
Allah razı olsun şekerim..
Duanda yer ayırdığın için.
Sevgilerimi yolluyorum.

:KK200::KK37::KK37::KK37:

Öyleyse kısaca kendimi tanıtayım; Adım Hilâl, İstanbul'dayım ve son yazılanlara şöyle bir baktım da sizlere göre yaşlıyım. :KK22: ( 32 :KK34: ahhh ben bile alışamadım hâlâ. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor:KK17:)

Hoşgeldiniz ben de âcizane
31 yaşındayım. Ne yaşlısı yahu. Bir kadının en güzel, en özel yaşları, kiymetini bilelim (Bu kadar pozitif değilimdir, ramazandan dolayı) :eek: :-)

Ay agzin bal yesin
Ikizler yakinda 17 olacak
Su cadida 3 yasinda

Ay ben bu cadiyi yerim ay yerim yerim masallah Allahim coooktatli coook yaaa. Benim olsaydi kesin yer bitirmistim. Allah bagislasin. Masallah boyunuz ladar cocuklariniz var. Ne guzel. Biz bi taneyi bile yapamiyoruz :-) :-) tovbe ya gerci Allahin takdiri yani.

Memnun oldum efendim. Aaamaaan ne yasliligi. Genciz heoimiz cok sukur :-) ben de 25 yasindayim evliyim. Istanbulda yasiyorum boyle seyler :-) ha bi de coxuksuzum :-)

Naber kızçeler napıyorsunuz? Benim hala gitmediği için çok moralim bozuk :KK43:

Halan mi gitmedi? Neden sevmiyor musun halani? Ne oldu ki??

Memnun oldum efendim. Aaamaaan ne yasliligi. Genciz heoimiz cok sukur :-) ben de 25 yasindayim evliyim. Istanbulda yasiyorum boyle seyler :-) ha bi de coxuksuzum :-)
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, bana da bolca yeğen :)
Yaşınız da küçükmüş çocuksuz günlerin keyfine bakın.
Önceki mesajlarınızdan okuduğuma göre Uzak doğuya gitmeyi planlıyorsunuz, yemeklerine ne kadar aşinasınız bilmiyorum ama yanınızda mutlaka yiyecek götürün! Tecrübeyle sabit :)

Back
X