Teşekkür ederim, hoşbuldum :)
Yukarıda da yazdığım gibi adım Hilal, İstanbul'dayım ve yaşlıyım

hepsi bu
Ramen iyi fikir ama benim gibi hassasiyetiniz varsa içeriklerine dikkat edin derim

Yemek kültürleri gerçekten çok kötü, özellikle bazı programları izlerken bunu daha da iyi anlıyorum. Nerelisiniz bilmiyorum, ben Trabzonluyum, bizim oralarda kabak çorbası yapılır. Annem de yapar ben burun kıvırırdım, sevmem yani. Korede ona çok benzer bir çorba geldi önüme. Tanıdık bir tat olmasına ne kadar sevindim? nasıl hapur hupur götürdüm bilemezsiniz
Ben Kore'ye gitmeyi çok istiyordum, önce filmleri/dizileri sonra Koreli arkadaşlar vb nedenlerle. 2011'de Dünya kültür fuarı bahanesiyle gittim. 5 günlük bir görevim vardı. (O da görev sayılmazdı, hem fuar alanındaki tüm etkinliklere ücretsiz katıldık, hem de bize şoför tahsis edip gezdirdiler falan) o 5 günün ardından da dolaştık, arkadaşlarımızla görüştük hatta maça gittik. (Ablamla birlikte gitmiştim)
Fuar Gyeongju'daydı öncelikle oraya geçtik. Oradan Busan'a gidip şehitliği ziyaret ettik, biraz gezdik. görev süresinden sonra da Seul, pyeongjang ve Suvon'a gittik.