• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

yemek konusunda ben de hassasim asla bilmedigim seyi yiyemem. O yuzden dediklerine uyucam :-) :-)

Tunaydin canim :KK66:

Hahahahahahah Allah seni ne etmeye yaaa :KK70::KK70::KK70:

Dahil ol tabi canim neden olmuyosun aaa birak siyaseti :KK53:

sekam canim bilmukabele, nasilsin??

alttaki mesaja bak bingo :KK70::KK70:

Aferim kiz bak nasil da taniyo :KK70::KK70:

Bacim bana daha oruc ugramadi ki yaa. Oruc degilim maalesef ama ben erken kalkiyorum sonra tekrar uyuyorum :KK70::KK70:
:D

yemek konusunda ben de hassasim asla bilmedigim seyi yiyemem. O yuzden dediklerine uyucam :-) :-)

Tunaydin canim :KK66:

Hahahahahahah Allah seni ne etmeye yaaa :KK70::KK70::KK70:

Dahil ol tabi canim neden olmuyosun aaa birak siyaseti :KK53:

sekam canim bilmukabele, nasilsin??

alttaki mesaja bak bingo :KK70::KK70:

Aferim kiz bak nasil da taniyo :KK70::KK70:

Bacim bana daha oruc ugramadi ki yaa. Oruc degilim maalesef ama ben erken kalkiyorum sonra tekrar uyuyorum :KK70::KK70:
oh iş güç yok yat yatabildiğince :) ben hem oruç hem iş bayılaazaam

muhasebeciyim canım, eşimde 20 gündür diyarbakırda görevdeydi bu gece geliyor kısmetse, Allahtan annem geldi yanıma da gurbet zor..

Ayyy Allah kavustursun insallah. Gurbetlik zor olmaz mi yav? Ben 1 gun dayanamiyorum. 20 gün ne demek. Rabbim yokluklarini gostermesin insallah..

IMG_24806142748771.webp

sanırım biz böyle olcaz :KK48:

merhaba canlarım
dün bir çıktım giremedim dada.
banyoyu temizleyip abdest alayım dedim, banyoyu temizledim sular kesildi, kaldım öyle
çok sinirim bozuldu ellerimi ayaklarımı bile yıkayamamıştım.
zaten temizlik konusunda obsesifim ben ağla ağla bi ton.
sonra mutfaktaki içme suyu şişesiyle yıkadım elimi ayağımı filan anca yetti.
abdest yalan oldu.
gündüz öğlene doğru geldi, yıkandım, bişi de yememiştim eğer öyle olursa tutarım dedim sonra da tekrar mens gibi olunca zaten yalan oldu.
acaba oruç olur muydu öbür türlü, bir fikriniz var mı?

Allaha sukur evet maddi olarak Rabbim sıkıntı vermedi. Vermesin de kimseye insallah.
Ayy nasil ozeniyorum bi bilsen tatile gidicez diyenlere masallah diyeyim de insallah gidersiniz hayirlisiyla. Seneye kismet olursa ilk isimiz Japonyaya gitmek olacak insallah. Cok seviyorum. Japonya Kore turu dusunuyoruz ama bakalim tabi nasip olursa. Her sey nasip :-) :-)

canım ben de uzakdoğuyu çok seviyorum, merak ediyorum keşke fırsat olsa da gitsem.
evli olmasam bi yolunu bulup uzmanlık filan yapmaya çalışırdım belki.
inşallah bir gün kısmet olur gitmek.

Yav esimle surekli alisveris yaptigimiz bir yer var. Esimin Kiyafetlerini ordan aliyoruz. Kiz bana her gittiğimizde abla diyor varya uyuz oluyorum. Gorsen benden buyuktur yani. O kadar buyuk de gostermem oysa. Yasimi gosteririm. Bazen bana buyukmusum gibi davrananlar oluyor bogasim geliyor :-) :-)

ay çok gıcıkmış o kız :)
bana da yaşımı göstermediğimi söylerler, hatta hastalar şaşırıyor bazen :)

Abla bilgilendirmek için söylemek istedim :) Mazaret günleri 10 günü geçince yani 10 gümden sonra özüre dönüyor.
:)

canım sağol, biliyorum bu durumu, o dediğim geçen ay içindi zaten :)

merhaba canlarım
dün bir çıktım giremedim dada.
banyoyu temizleyip abdest alayım dedim, banyoyu temizledim sular kesildi, kaldım öyle
çok sinirim bozuldu ellerimi ayaklarımı bile yıkayamamıştım.
zaten temizlik konusunda obsesifim ben ağla ağla bi ton.
sonra mutfaktaki içme suyu şişesiyle yıkadım elimi ayağımı filan anca yetti.
abdest yalan oldu.
gündüz öğlene doğru geldi, yıkandım, bişi de yememiştim eğer öyle olursa tutarım dedim sonra da tekrar mens gibi olunca zaten yalan oldu.
acaba oruç olur muydu öbür türlü, bir fikriniz var mı?

canım ben de uzakdoğuyu çok seviyorum, merak ediyorum keşke fırsat olsa da gitsem.
evli olmasam bi yolunu bulup uzmanlık filan yapmaya çalışırdım belki.
inşallah bir gün kısmet olur gitmek.

ay çok gıcıkmış o kız :)
bana da yaşımı göstermediğimi söylerler, hatta hastalar şaşırıyor bazen :)

canım sağol, biliyorum bu durumu, o dediğim geçen ay içindi zaten :)

Canim mumkun degil oruc olmazdi zaten eger abdest alsaydin bile.
Ayrica sular o ladar uzun nasil kesildi ya ? Cok sinir oluyorum. En tahammul edemedigim sey su kesilmesi..
Yarin tutarsin orucunu. Ayrica canim normalde kc gun reglin suruyorsa ramazanda da oyle olmali..

Back
X